Ga terug naar overzicht

Wild

Filmhuis Zomerspecial 22 aug (matinee)

Categorie: Film, Jeugd/familie
Datum: 22 AUG 2018Zaal: Nestlézaal
Tijdstip: 14:30Prijs: € 5.00

LET OP:
De Wild films op 10, 11, 17 en 18 augustus zijn uitverkocht!

Er zijn ook nog kaarten beschikbaar op 16 augustus, 17 augustus (matinee), 21 augustus en 22 augustus (matinee)

In Wild volgen we gedurende de vier jaargetijden de verhalen van drie hoofdrolspelers: de vos, het edelhert en het wilde zwijn. We zien de dieren jongen krijgen, die opgroeien naar volwassenheid. Kleinere rollen zijn voor de raaf, buizerd en ijsvogel. Bij de ijsvogel mogen we binnenkijken in het nest en met de buizerd vliegen we mee over de verschillende landschappen van de Veluwe. André van Duin verzorgt de voice-over van deze prachtige natuurfilm, en is naar eigen zeggen trots dat hij zijn stem hiervoor heeft mogen verlenen. Al met al zijn het spectaculaire beelden die je normaal niet ziet. En niet kúnt zien, omdat Enting speciale toestemming kreeg om te filmen in gebieden die niet toegankelijk zijn.

Jaar: 2017
Genre: Documentaire
Lengte: 80 minuten
Land: Nederland
Gesproken taal: Nederlands

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Happy End

Filmhuis

Anne Laurent staat aan het hoofd van een groot bouwbedrijf, dat ze overneemt van haar dementerende vader. De rijke familie Laurent woont in een landhuis in Calais waarbij de achtergrond van de Europese vluchtelingencrisis constant voelbaar is. De generatiekloof en spanningen zetten de verkrampte familiebanden op scherp.

Vr
26 Okt
20:00
Film

Manchester by the Sea

Friday Movie Night

'Manchester by the Sea' vertelt het verhaal van de familie Chandler, een arbeidersgezin uit Massachusetts. Nadat zijn oudere broer Joe plotseling komt te overlijden, krijgt Lee de voogdij over zijn 16-jarige neefje. Lee wordt herinnerd aan een tragisch verleden met zijn vrouw Randi.

Vr
02 Nov
20:00
Film

Jackie

Filmhuis

In Jackie kruipt Oscarwinnares Natalie Portman in de huid van First Lady Jackie Kennedy. De film vertelt het verhaal van de moord op John F. Kennedy en de vier dagen van nationale rouw door de ogen van deze charismatische First Lady. Een periode waarin de hele wereld zijn blik richtte op de beroemde weduwe.

Vr
23 Nov
20:00
Film