Ga terug naar overzicht

Wild

Filmhuis Zomerspecial 10 aug

Categorie: Film
Datum: 10 AUG 2018Zaal: Nestlézaal
Tijdstip: 19:30Prijs: € 5,00

Tijdens de Filmhuis Zomerspecial vertoont Veluvine op 4 vrijdagen (20 & 27 juli, 10 & 17 aug) en 2 zaterdagen (11 & 18 aug) de prachtige film Wild.

In Wild volgen we gedurende de vier jaargetijden de verhalen van drie hoofdrolspelers: de vos, het edelhert en het wilde zwijn. We zien de dieren jongen krijgen, die opgroeien naar volwassenheid. Kleinere rollen zijn voor de raaf, buizerd en ijsvogel. Bij de ijsvogel mogen we binnenkijken in het nest en met de buizerd vliegen we mee over de verschillende landschappen van de Veluwe. André van Duin verzorgt de voice-over van deze prachtige natuurfilm, en is naar eigen zeggen trots dat hij zijn stem hiervoor heeft mogen verlenen. Al met al zijn het spectaculaire beelden die je normaal niet ziet. En niet kúnt zien, omdat Enting speciale toestemming kreeg om te filmen in gebieden die niet toegankelijk zijn.

Jaar: 2017
Genre: Documentaire
Lengte: 80 minuten
Land: Nederland
Gesproken taal: Nederlands

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Phantom Thread

Filmhuis

De gerenommeerde couturier Reynolds Woodcock en zijn zus vormen samen het middelpunt van de glamoureuze Britse modewereld in het naoorlogse Londen van de jaren vijftig. Vrouwen komen en gaan in Woodcock’s leven. Maar dan ontmoet hij  een jonge eigengereide vrouw genaamd Alma.

Vr
14 Sep
20:00
Film

De Wolf is terug (8+)

Harro van Lien

In de voorstelling 'De Wolf is terug' neemt Harro van Lien het publiek mee naar een bos vol keurige dieren. Plotseling verschijnt daar, rechtstreeks vanuit de bossen van Polen, een verdwaalde, onbeschaafde en hongerige wolf.

Vr
30 Nov
19:00
Jeugd/familie