Ga terug naar overzicht

Wild

Filmhuis Zomerspecial 20 juli

Categorie: Film
Datum: 20 JUL 2018Zaal: Nestlèzaal
Tijdstip: 19:30Prijs: € 5,00

Tijdens de Filmhuis Zomerspecial vertoont Veluvine op 4 vrijdagen (20 & 27 juli, 10 & 17 aug) en 2 zaterdagen (11 & 18 aug) de prachtige film Wild.  

De voorstelling van 20 en 27 juli is inmiddels uitverkocht.

In Wild volgen we gedurende de vier jaargetijden de verhalen van drie hoofdrolspelers: de vos, het edelhert en het wilde zwijn. We zien de dieren jongen krijgen, die opgroeien naar volwassenheid. Kleinere rollen zijn voor de raaf, buizerd en ijsvogel. Bij de ijsvogel mogen we binnenkijken in het nest en met de buizerd vliegen we mee over de verschillende landschappen van de Veluwe. André van Duin verzorgt de voice-over van deze prachtige natuurfilm, en is naar eigen zeggen trots dat hij zijn stem hiervoor heeft mogen verlenen. Al met al zijn het spectaculaire beelden die je normaal niet ziet. En niet kúnt zien, omdat Enting speciale toestemming kreeg om te filmen in gebieden die niet toegankelijk zijn.

Jaar: 2017
Genre: Documentaire
Lengte: 80 minuten
Land: Nederland
Gesproken taal: Nederlands

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

De Wolf is terug (8+)

Harro van Lien

In de voorstelling 'De Wolf is terug' neemt Harro van Lien het publiek mee naar een bos vol keurige dieren. Plotseling verschijnt daar, rechtstreeks vanuit de bossen van Polen, een verdwaalde, onbeschaafde en hongerige wolf.

Vr
30 Nov
19:00
Jeugd/familie

Cabaretpoel

Vier keer leuk!

Cabaretliefhebbers opgelet! Deze voorstelling mag u niet missen! Een avondje Cabaretpoel is een echte belevenis waar vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten spelen. Wie er spelen blijft meestal tot de avond zelf een verrassing.

Vr
11 Jan
20:15
Cabaret

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/session) in Unknown on line 0