Ga terug naar overzicht

Wild

Filmhuis Zomerspecial 27 juli

Categorie: Film
Datum: 27 JUL 2018Zaal: Nestlézaal
Tijdstip: 19:30Prijs: € 5,00

Tijdens de Filmhuis Zomerspecial vertoont Veluvine op 4 vrijdagen (20 & 27 juli, 10 & 17 aug) en 2 zaterdagen (11 & 18 aug) de prachtige film Wild.

De voorstellingen op 20 en 27 juli zijn inmiddels uitverkocht!

In Wild volgen we gedurende de vier jaargetijden de verhalen van drie hoofdrolspelers: de vos, het edelhert en het wilde zwijn. We zien de dieren jongen krijgen, die opgroeien naar volwassenheid. Kleinere rollen zijn voor de raaf, buizerd en ijsvogel. Bij de ijsvogel mogen we binnenkijken in het nest en met de buizerd vliegen we mee over de verschillende landschappen van de Veluwe. André van Duin verzorgt de voice-over van deze prachtige natuurfilm, en is naar eigen zeggen trots dat hij zijn stem hiervoor heeft mogen verlenen. Al met al zijn het spectaculaire beelden die je normaal niet ziet. En niet kúnt zien, omdat Enting speciale toestemming kreeg om te filmen in gebieden die niet toegankelijk zijn.

Jaar: 2017
Genre: Documentaire
Lengte: 80 minuten
Land: Nederland
Gesproken taal: Nederlands

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

De Fransse Eijkel

speelt De Fransse Eijkel speelt

Een cabaretperformance speciaal voor introverte twintigers, swingende gehandicapten, hondsbrutale dierenvrienden, intolerante hipsters, bronstige kleuters, artistieke vluchtelingen, punctuele bovenburen, zelfingenomen senioren, gebalanceerde zwaarlijvigen en iedereen die zich niet in deze opsomming herkent.

Vr
16 Nov
20:15
Cabaret

Jackie

Filmhuis

In Jackie kruipt Oscarwinnares Natalie Portman in de huid van First Lady Jackie Kennedy. De film vertelt het verhaal van de moord op John F. Kennedy en de vier dagen van nationale rouw door de ogen van deze charismatische First Lady. Een periode waarin de hele wereld zijn blik richtte op de beroemde weduwe.

Vr
23 Nov
20:00
Film

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/session) in Unknown on line 0