Ga terug naar overzicht

Willem Gunneman & Jan Vayne

ImPROFisaties

Categorie: Muziek
Datum: 13 NOV 2020Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 19:00Prijs: € 17,50 incl. drankje

Toetsen-virtuoos Jan Vayne en Woordkunstenaar Willem Gunneman tekenen samen voor een unieke voorstelling vol bijzondere liedjes, muzikale wendingen en persoonlijke verhalen. De vaderlandse top van de improvisatie samen op de bühne.

Over Willem Gunneman

Willem Gunneman raakt, inspireert en zingt. Zijn improvisatietalent is met recht uniek en bleef dan ook niet onopgemerkt in den lande. Met grote regelmaat verleent Willem zijn medewerking aan tal van radio- en televisieprogramma’s. Variërend van wekelijkse muzikale columns tot inhoudelijke improvisaties. Daarnaast schrijft Willem voor tal van Nederlandse artiesten hit na hit. Het maakt Willem Gunneman tot één van de meest veelzijdige en bijzondere Woordkunstenaars van Nederland: Improvisaties met muziek in elke vezel.

Over Jan Vayne

Met zijn talent van zijn liefde voor improvisatie neemt Jan Vayne je mee naar een wereld zonder muzikale grenzen. Een onvergetelijke ervaring. Hij speelde op zijn achtste Mozart, ging naar het conservatorium en brak daarna direct door met klassiek werk, met een indrukwekkende reeks platina platen en een optreden tijdens de inauguratie van president Bill Clinton als absolute hoogtepunten. Met zijn creatieve stijl en weelderige haardos groeide hij uit tot één van de bekendste gezichten van de populaire klassieke muziek. Jan Vayne combineert barok met rock & roll, mengt jazz met folk of improviseert jouw favoriete ballad dwars door een sonate van Bach. 

'Wat Willem doet daar doen wij cabaretiers een week over"
Herman Finkers

“Een voorstelling waarbij je je voortdurend afvraagt of het geen doorgestoken kaart is”
FZ Magazine

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Musical in één dag

Dagprogramma (7 t/m 14 jaar)

Willem Gunneman, theatermaker, komt samen met jou een échte muzikale theatervoorstelling maken! We gaan liedjes maken en improviseren.

Wo
19 Aug
09:00
Jeugd/familie,
Overig

Ronald Sneijders

Een avond met mij - 21.00 uur

Ronald Snijders gaat in ‘Een avond met mij’ terug naar hoe alles begon: met de mensheid, met de taal, met zijn aankomst bij het theater. Swingende verhandelingen, indrukwekkende versprekingen, kortstondige liedjes en normale humor. Welkom in het gekantelde universum van Ronald Snijders.

Do
22 Okt
21:00
Cabaret