Ga terug naar overzicht

Wim Daniëls

Literaire Avond

Categorie: Literair
Datum: 18 NOV 2021Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 19:00Prijs: € 17,50 incl. drankje

Wim Daniëls is schrijver van talloze boeken over taal, literaire verhalenbundels, woordenboeken, poëzie en informatieve boeken over zeer uiteenlopende onderwerpen. Er is eigenlijk geen onderwerp waar hij géén boek over zou kunnen schrijven, voorzien van inzichtelijke theorieën en in toegankelijke taal. Voor alle doelgroepen: volwassenen, jongeren én kinderen. Daarnaast is hij geregeld te zien op tv, te horen op de radio en hij treedt op in het theater. Daniëls, taalmeester in hart en nieren, schrijft en spreekt op een vermakelijke, luchtige, toegankelijke en leerzame manier. Zodat je na afloop denkt: hoe kan het dat ik al dit moois niet eerder heb geweten?

Deze literaire avond wordt georganiseerd i.s.m. de Bibliotheek Noordwest Veluwe. Leden van de Bibliotheek Noordwest Veluwe betalen € 15,00 entree incl. drankje.

Lees meer

Verplaatsing uit seizoen 2020/2021

 

Dit betreft een voorstelling die verplaatst is uit het vorige theaterseizoen. We zijn blij dat we deze nieuwe speeldatum hebben kunnen boeken en hij dus tóch doorgaat. Uw wachten wordt beloond.

Bent u al in het bezit van kaarten voor deze voorstelling? Deze blijven geldig.

Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Fred Delfgaauw

Paradijsvogels

Meesterverteller Delfgaauw is geïntrigeerd door mensen die worden gezien als ‘een vreemde eend in de bijt’, maar die in werkelijkheid paradijsvogels zijn. In zijn solovoorstelling sleept hij het publiek op onnavolgbare wijze mee en weet hij u te vangen. Een combinatie tussen ontroering en humor!

Vr
24 Sep
20:15
Toneel