Ga terug naar overzicht

Wonderstruck

Filmhuis

Categorie: Film
Datum: 26 APR 2019 
Tijdstip: 20:00Prijs: € 9,25 incl. drankje

Ben verlangt in de jaren '70 naar de vader die hij nooit heeft gekend. Een doof meisje, Rose, houdt in de jaren ’20 nauwkeurig een plakboek bij van het leven van een mysterieuze actrice. Wanneer Ben een mysterieuze aanwijzing ontdekt in de kamer van zijn moeder en Rose op een ochtend een aanlokkelijke krantenkop leest, besluiten beide kinderen op zoek te gaan naar datgene wat ze missen. Op virtuoze wijze brengt Haynes je terug naar de magie van de kindertijd. Het scenario van Wonderstruck is, net als Martin Scorsese’s Hugo, gebaseerd op een boek van Brian Selznick.

Geregisseerd door: Todd Haynes
Hoofdrollen: Oakes Fegley, Julianne Moore en Michelle Williams

Jaar: 2017
Genre: Mysterie/Avontuur
Duur: 117 min.
Land: VS  

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Figlia Mia

Filmhuis

Het rustige leven van Tina en haar moeder Vittoria op Sardinië wordt volledig op zijn kop gezet wanneer het jonge meisje ontdekt dat het lokale feestbeest Angelica haar biologische moeder is. Ze wordt verscheurd door haar liefde voor haar twee moeders. Een verhaal over onvolmaakt moederschap en onlosmakelijke banden..

Vr
24 Mei
20:00
Film

Jane

Filmhuis

Een mooie en diep romantische film over de jonge jaren van Jane Goodall. Het verhaal van haar werk, haar grote liefde, de Nederlandse natuurfilmer Hugo van Lawick, en haar intense liefde voor de chimpansees. Met commentaar van Jane Goodall (nu 83) zelf. 

Vr
31 Mei
20:00
Film