Ga terug naar overzicht

Word Vriend!

Vrienden hebben voorrang

Vrienden hebben voorrang!
Word vóór 1 mei 2018 Vriend van Veluvine en bestel als eerste theaterkaarten! Vrienden van Veluvine krijgen namelijk voorrang bij het bestellen en ontvangen 3 mei het digitale programmaboekje. De reguliere voorverkoop start na de voorstelling van Jörgen Raymann op 11 mei. Wil jij ook de beste plekken bemachtigen? Word dan snel Vriend en profiteer!

Het komende seizoen zit weer vol prachtige voorstellingen. Een klein tipje van de sluier: volgend jaar staat Richard Groenendijk weer op het podium en komt Sara Kroos voor het eerst naar Nunspeet. Het Jazzorchestra of the Concertgebouw komt samen met Fay Claassen een verrassende avond muziek verzorgen en ook komt er een unieke tribute gebaseerd op het leven en succes van Freddie Mercury & Queen.

Je bent al Vriend van Veluvine vanaf een minimale jaarlijkse bijdrage van €25,00 p.p. Kies een bedrag en beleef samen met ons cultuur! Schrijf je snel in via het formulier!

Doneer en profiteer!
Onze Vrienden dragen wij ook een warm hart toe. Je ontvangt voor je bijdrage o.a.;

  • Voorrang bij de kaartvoorverkoop van een nieuw theaterseizoen
  • Kosteloos omruilen van theaterkaarten binnen een theaterseizoen; tot 14 dagen voor de voorstelling (reguliere omruilkosten € 2,50 p. kaart).
  • Speciale vrienden-uitnodiging voor onze preview avond bij de start van ons seizoen
  • Twee vrijkaarten voor een film naar keuze (eenmalig; bij aanmelding als nieuwe Vriend).
  • Korting in ons theaterrestaurant De Fabriek (eenmalig, bij aanmelding als nieuwe Vriend).
  • Heel veel dank en waardering!

Word jij ook Vriend?


Ga terug naar overzicht