Ga terug naar overzicht

Wubbo's last words: Save the Earth

Jörgen Raymann, Bert Heerink e.a.

Categorie: Muziek, Overig
Datum: 18 JAN 2019Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15 

Voorstelling geannuleerd
Helaas kan de voorstelling om productionele redenen in Nunspeet niet doorgaan en is de voorstelling geannuleerd. Had u reeds een kaartje gekocht dan hebben wij u hierover op 10 januari jl. een e-mail gestuurd. Onze excuses voor dit ongemak. 
 

Jörgen Raymann is de spil in een show rond één van Nederlands meest inspirerende persoonlijkheden: Wubbo Ockels. Via een enorm videodecor beleef je de lancering van de Space Shuttle en de beelden die de astronaut vanuit de ruimte schoot. Hier ontstond zijn passie om de aarde 'te redden'. Vervolgens ontspint zich een multimediaspektakel vol humor en indrukwekkende beelden. Een liveband met zanger Bert Heerink speelt nieuwe muziek en songs van onder meer Michael Jackson, David Bowie en Pink Floyd.

De show Save The Earth wil informeren, entertainen, maar vooral inspireren. Want daar draaide het bij Wubbo om. Inspireren! Opdat de mensen er blij van worden om schoner met de planeet om te gaan.

http://www.savetheearth.nu/

 

 

Lees meer

Maak uw avondje uit compleet!

Kom voorafgaand een hapje eten in ons Theaterrestaurant De Fabriek, we serveren al een 3 gangen theaterdiner voor slechts € 24,95 p.p. Of boek ons borrelarrangement a € 3,95 p.p. We serveren in de pauze (of na de voorstelling) een borrelplank met heerlijk hapjes en zetten uw gewenste (pauze)drankje erbij klaar. U kunt het borrelarrangement direct meeboeken tijdens het bestellen van uw kaarten. Het theaterdiner kunt u ook direct meeboeken of reserveren via onderstaande button. < Meer info

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

captcha
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Nashville Night

The road to Bluebird Café

De muzikanten van ‘Nashville Night’ zullen je het gevoel geven dat je jezelf op deze historische plek begeeft. Samen brengen zij een avond vol Country en Americana met de mooiste klassiekers, meerstemmig gezongen, ingetogen liedjes en stevige uptempo nummers.

Za
26 Jan
20:15
Muziek

Jeans

Blame it on the Boogie

Jeans komt met een geheel nieuwe show die wederom garant zal staan voor een spetterend muzikaal feest en een lust voor het oog, voor jong & oud! Met een nieuwe cast en een live-band wordt u meegenomen op een swingende reis langs diverse muziekstijlen en grote hits.

Do
31 Jan
20:15
Dans,
Muziek