Ga terug naar overzicht

Yentl en De Boer

Lacrimosa (Try-out)

Categorie: Cabaret, Muziek
Datum: 12 NOV 2020Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 23,50 incl. drankje

Juli 2019........Lieve theatervriend,                                                              

We kunnen het zelf nog amper geloven maar... we zijn een nieuw duo aan het maken!!
Super krankzinnig Morph-gebeuren dat we, zonder iets af te spreken, DRIE DAGEN na elkaar uitgerekend zijn.
We zijn heel trots en blij dat we dit nieuws met jullie kunnen delen, maar het heeft natuurlijk wel consequenties voor onze plannen de komende tijd. De geplande tournee van Lacrimosa in 19/20 wordt een jaar opgeschoven.
We zien jullie heel graag volgend seizoen! Met een nieuwe voorstelling... en op de achtergrond huilende babygeluiden vanuit de kleedkamer.

De voorstelling in Veluvine op 28 nov 2019 is verplaatst naar do 12 nov 2020, klik hier voor meer info wanneer u reeds kaarten heeft gekocht voor 28 nov 2019.

Nee, dat klinkt niet vrolijk nee. Lacrimosa. Het betekent zoiets als ‘diepbedroefd’. Of ‘tot tranen geroerd’. Absoluut een in-en-in trieste titel. Treurigheid, eenzaamheid, onzekerheid. Bah zeg. Maar ja, zonder tranen geen leven. Luidkeels zingend over straat gaan, bestaat niet zonder de schorre keel van de volgende dag. Je kunt niet als een Tarzan door de jungle slingeren zonder er een oksel vol bloedzuigers aan over te houden. De derde voorstelling van Yentl en de Boer is een ode aan de treurige kanten van ons mens-zijn. Toch kunnen de zakdoeken thuisblijven: de leukste liedjesmakers van Nederland maken er een groot feest van. Muzikaal gaan ze verder, hun teksten zijn nog raker, en de sketches nog grappiger. Wat dat betreft had een vrolijker titel niet misstaan. Maar ja, soms is het niet anders.

Lees meer

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

captcha
Ga terug naar overzicht