Ga terug naar overzicht

Young artist in residence Muziekzomer bekend!

Met veel plezier presenteren wij violist Shin Sihan, onze young artist in residence tijdens de NJO Muziekzomer 2016! Elk jaar kiest het NJO, op voordracht van de Nederlandse conservatoria en na een uitgebreide selectie, een young artist in residence. Hij of zij is een jonge musicus van uitzonderlijk hoog niveau, die de kans krijgt om tijdens de NJO Muziekzomer een aantal eigen projecten vorm te geven en om te soleren met een van de orkesten. Het is een jonge musicus waar ook in de toekomst veel van wordt verwacht, en iemand die een voorbeeld kan zijn voor zijn of haar generatie.

Shin heeft enorm veel zin in de NJO Muziekzomer: 'Ik kijk er ontzettend naar uit, het lijkt me leerzaam en enorm gezellig om met mijn muziekvrienden langs te komen.' Met deze vrienden brengt Shin de programma's De Vrienden Van Sihan LIVE! en Bohemian Rhapsody, met Shins Bartókfavorieten. In Kafka's Rariteitenkabinet brengt de jonge violist een theatraal programma rond de Kafkafragmenten. En natuurlijk soleert onze young artist met het NJO Symfonieorkest onder leiding van dirigent Antony Hermus.

Bent u benieuwd naar wat Shin precies voor u in petto heeft deze NJO Muziekzomer? Lees dan het interview op de muziekzomerwebsite.


Ga terug naar overzicht