Horeca

Een bijzonder multifunctioneel gebouw met een informele sfeer waar u de hele dag terecht kunt voor een kopje koffie, krantje, (sport)les, vergadering, lunch, diner, voorstelling of borrel.

Veluvine verzorgt bij de activiteiten ook de aanvullende horeca grotendeels zelf, ons horecateam staat de hele dag voor u klaar. Van het dagelijkse kopje koffie en vergaderarrangement tot theaterdiner en zelfs een speciaal themabuffet. We proberen al onze bezoekers een complete beleving mee te geven.

Foyer

De Foyer is dé ontmoetingsplek van Veluvine. Hier kunt u, onder het genot van een kopje koffie en een broodje, de krant of uw favoriete tijdschrift lezen. We hebben gratis Wifi, zodat u er ook prima kunt (net)werken. Tijdens theater- en filmavonden is de Foyer de aangewezen plek om samen te borrelen en de voorstelling nog even rustig na te bespreken. Wellicht ontmoet u er de artiest(en) die u zojuist nog op het podium zag!

Theaterrestaurant De Fabriek

Op diverse theateravonden kunt u voorafgaand aan de voorstelling een hapje eten in ons speciale theaterrestaurant De Fabriek. Hier begint uw avondje uit! Onze keukenbrigade verrast u iedere avond met een speciaal 3-gangen theaterdiner waarbij u de keuze heeft tussen vlees, vis en vegetarische gerechten. U kunt ook aanschuiven voor enkel een hoofdgerecht en soms verrassen wij u met een thematische dagschotel of bijzonder buffet. Net zo gevarieerd als het aanbod in ons theater!

Borrelarrangement
Bij het borrelarrangement kunt u in de pauze, of wanneer er geen pauze is nadien, meteen aanschuiven aan een voor u gereserveerde tafel. We zetten het gewenste (pauze)drankje voo ru klaar en serveren er een borrelplank bij met diverse warme en koude hapjes. Laat u verrassen en geniet…