Horeca

Een bijzonder multifunctioneel gebouw met een informele sfeer waar u de hele dag terecht kunt voor een kopje koffie, krantje, (sport)les, vergadering, lunch, diner, voorstelling of borrel.

Veluvine verzorgt bij de activiteiten ook de aanvullende horeca grotendeels zelf, ons horecateam staat de hele dag voor u klaar. Van het dagelijkse kopje koffie en vergaderarrangement tot theaterdiner en zelfs een speciaal themabuffet. We proberen al onze bezoekers een complete beleving mee te geven.

Foyer

De centrale Foyer is dé ontmoetingsplek van Veluvine. Hier kunt u tijdens onze openingstijden bijvoorbeeld plaatsnemen aan één van de leestafels van de Bibliotheek en onder het genot van een kopje koffie en een broodje de krant of een tijdschrift lezen. Maar de Foyer wordt bijvoorbeeld ook door de vrijwilligersgroep ‘Ontmoet Veluvine’ gebruikt voor de organisatie van diverse evenementen voor jong en oud.

Tijdens theater- en filmavonden is de Foyer ook de aangewezen plek om samen de voorstelling nog even rustig na te bespreken. Wellicht ontmoet u er de artiest(en) die u zojuist nog op het podium zag.

Theaterrestaurant

Tijdens de theateravonden kunt u in ons theaterrestaurant voorafgaand aan de voorstelling ook gezelllig een hapje eten. U heeft de keuze uit een uitgebreid driegangen-diner (seizoenskaart) of een speciale dagschotel. Zo zorgt Veluvine voor een compleet avondje uit!

Als u gebruik wenst te maken van ons theaterdiner dan bent u rond 18.00 uur van harte welkom in ons theaterrestaurant. Voor het nuttigen van de speciale dagschotel kunt u ook iets later aanschuiven. Reserveren voor het theaterdiner is wenselijk, gelieve minimaal één dag voor de voorstelling te reserveren via receptie@veluvinenunspeet.nl of 088-850 77 66.

  • Theaterdiner € 23,50 pp
  • Speciale dagschotel € 15,95 pp