Zalenoverzicht

Rabozaal
De Rabozaal is een sfeervolle theaterzaal met ruim 400 zitplaatsen. Met luxe rood gestoffeerde stoelen en een praktische inschuiftribune is het een multifunctionele zaal die zich uitstekend leent voor theatervoorstellingen, concerten, bedrijfspresentaties en congressen. Op het podium met een speelvlak van maximaal 12 x 10 meter kunnen wij allerlei vormen van presentaties mogelijk maken.

Nestlézaal
De Nestlézaal is een kleine kopie van onze Rabozaal, een intiem vestzaktheater met 63 zitplaatsen. Het is een ideaal podium voor kleinere bijeenkomsten waarbij rechtstreeks contact belangrijk is zoals interne bedrijfsbijeenkomsten, lezingen en try-outs. Ook kinder- en filmvoorstellingen zijn helemaal thuis in deze zaal. De intieme sfeer en de kleinschaligheid van het theater staan garant voor een bijzondere ervaring.

 

Break-out zalen
Ook beschikken wij, ter uitbreiding van uw bijeenkomst, over een tiental ‘break-out’ zalen, variërend van 6 tot 65 personen, en een moderne sportzaal. Deze vergader- en activiteitenruimtes zijn uiteraard ook los te huur voor o.a. vergaderingen, lezingen, filmvertoningen, cursussen en sport- of danslessen.

Foyer
Onze centrale foyer, dé ontmoetingsplek in Veluvine, biedt u ook talloze mogelijkheden. Zo is de foyer uitermate geschikt voor het organiseren van een beurs met ruimte voor kleine stands of tafelpresentaties.

Sportzalen & Dansstudio

Twee volledig ingerichte sportzalen met officiele afmetingen voor o.a zaalvoetbal, volleybal/basketbal inrichting, gymnastiektoestellen en nog veel meer. 

De dansstudio, die voor zowel ballet, streetdance, volksdansen, tai-chi, zumba, yoga en mindfullness wordt gebruikt is ca 9x6 meter en heeft aan de lange zijde een volledige spiegelwand. De spiegelwand kan middels een gordijn worden afgeschermd. En zijn er enkele (mobiele) barres voor balletlessen beschikbaar. 

Zowel de sportzalen als de dansstudio beschikken over eigen kleedkamers.