Zalenoverzicht

Rabozaal
De prachtige Rabozaal met ruim 400 tribune-stoelen is bijzonder geschikt voor een presentatie, lezing of congres. Door de inschuifbare tribune, grote vlakke vloer/podium en de zaalverkleining met theatergordijnen, is de Rabozaal zeer flexibel in te zetten. Van een intiem concert met 80 personen tot een feestelijke bijeenkomst met meer dan 600 personen, alles is mogelijk.

Nestlézaal
De Nestlézaal is een kleine kopie van onze Rabozaal, een intiem vestzaktheater met 63 zitplaatsen. Het is een ideaal podium voor kleinere bijeenkomsten waarbij rechtstreeks contact belangrijk is zoals interne bedrijfsbijeenkomsten, lezingen en try-outs. Ook kinder- en filmvoorstellingen zijn helemaal thuis in deze zaal. De intieme sfeer en de kleinschaligheid van het theater staan garant voor een bijzondere ervaring.

 

Break-out zalen
Ook beschikken wij, ter uitbreiding van uw bijeenkomst, over diverse ‘break-out’ zalen, variërend van 6 tot 65 personen, een dansstudio en een moderne sportzaal. De vergader- en activiteitenruimtes zijn uiteraard ook los te huur voor o.a. vergaderingen, lezingen, filmvertoningen, cursussen en sport- of danslessen.

Foyer
Onze centrale Foyer, dé ontmoetingsplek in Veluvine, biedt talloze mogelijkheden. Zo is de Foyer uitermate geschikt voor het organiseren van een beurs met ruimte voor kleine stands/tafelpresentaties of een informele receptie.

Sportzalen & Dansstudio
Twee volledig ingerichte sportzalen met officiele afmetingen voor o.a zaalvoetbal, volleybal/basketbal inrichting, gymnastiektoestellen en nog veel meer. 

De dansstudio, die voor zowel ballet, streetdance, volksdansen, tai-chi, zumba, yoga en mindfullness wordt gebruikt is ca 9x6 meter en heeft aan de lange zijde een volledige spiegelwand. De spiegelwand kan middels een gordijn worden afgeschermd. En zijn er enkele (mobiele) barres voor balletlessen beschikbaar. 

Zowel de sportzalen als de dansstudio beschikken over eigen kleedkamers.

 

Techniek & Horeca
Alle moderne (theater)faciliteiten om je activiteiten te ondersteunen zijn in huis. Desgewenst kunnen wij je bijeenkomst ook combineren met een prachtige voorstelling. En zeker niet onbelangrijk: iedere bijeenkomst kan je compleet maken met een hapje en een drankje. De catering is bij ons in professionele handen.