Ga terug naar overzicht

Zelluf (3+)

Garage TDI

Categorie: Dans, Jeugd/familie
Datum: 10 DEC 2017Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 14:30Prijs: € 7,50

Met KidsFoyer om 13.30 uur!

Twee meisjes, Lotte en Iris. Ze zijn de grootste vriendinnen. Ze delen alles, vooral… hun verbeelding.

Onuitputtelijk bouwen ze met allerlei voorwerpen hun eigen fantasiewereld. En ze zijn eigenwijs. Dit leidt soms tot onhandige, maar ook grappige situaties. 

Op een gegeven moment raakt Lotte haar knuffel kwijt. Is hij weggelopen? Kan dat? Of is hij misschien door Iris verstopt? Ze krijgen ruzie en opeens is de vriendschap ver te zoeken. Ze gaan ieder hun eigen weg… Hoe maken ze het weer goed? Zelluf is een interactieve dansvoorstelling en gaat over fantasie, samen spelen en samen delen. Aan het eind van deze voorstelling mogen de kinderen onder leiding van de twee danseressen op het podium zelf dansen en krijgen zij een korte workshop.

Over Garage TDI
Garage TDI speelt kwalitatief hoogwaardige en toegankelijke voorstellingen met als belangrijkste doelgroep kinderen en jongeren tussen 4 en 21 jaar. Voorstellingen van Garage TDI zijn gelaagd en prikkelen diverse kijkniveaus en spreken daarmee ook de verbeelding van de volwassen kijker aan.

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Brandweerman Sam

Sam redt het circus (2+)

Brandweerman Sam is terug in het theater met de succesvolle familievoorstelling ‘Brandweerman Sam redt het Circus’! De show, boordevol vrolijke muziek, dans en humor is geschikt voor het hele gezin. Na afloop is er een Meet & Greet en ontvang je je eigen Junior Cadetten diploma.

Wo
03 Jan
14:30
Jeugd/familie

Olleke Bolleke (4+)

Een wereld vol kleur

Olleke Bolleke gaat over jezelf mogen zijn. Een beeldende voorstelling ondersteund door pianomuziek. Met associatieve verhaaltjes die aansluiten bij de wereld van peuters en kleuters. De vormgeving is eenvoudig en bestaat uit schuimrubber kubussen. Met fantasie kun je hiermee alles maken wat je wilt.

Zo
28 Jan
14:30
Jeugd/familie