Ga terug naar overzicht

Zelluf (3+)

Garage TDI

Categorie: Dans, Jeugd/familie
Datum: 10 DEC 2017Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 14:30Prijs: € 7,50

Met KidsFoyer om 13.30 uur!

Twee meisjes, Lotte en Iris, zijn de grootste vriendinnen. Ze delen alles, vooral… hun verbeelding. En ze zijn eigenwijs. Dit leidt soms tot onhandige, maar ook grappige situaties. Als Lotte haar knuffel kwijt raakt, krijgen ze ruzie.... Hoe maken ze het weer goed? Zelluf is een interactieve dansvoorstelling en gaat over fantasie, samen spelen en samen delen.

Je kan zelfs zelf mee doen op het podium!

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Brandweerman Sam

Sam redt het circus (2+)

Brandweerman Sam is terug in het theater met de succesvolle familievoorstelling ‘Brandweerman Sam redt het Circus’! De show, boordevol vrolijke muziek, dans en humor is geschikt voor het hele gezin. Na afloop is er een Meet & Greet en ontvang je je eigen Junior Cadetten diploma.

Wo
03 Jan
14:30
Jeugd/familie

Olleke Bolleke (4+)

Een wereld vol kleur

Olleke Bolleke gaat over jezelf mogen zijn. Een beeldende voorstelling ondersteund door pianomuziek. Met associatieve verhaaltjes die aansluiten bij de wereld van peuters en kleuters. De vormgeving is eenvoudig en bestaat uit schuimrubber kubussen. Met fantasie kun je hiermee alles maken wat je wilt.

Zo
28 Jan
14:30
Jeugd/familie

Sesamstraat

Sesamstraat Festival (3+)

Nieuw: ‘Het Sesamstraat Theaterfestival’! Ontvangst in de Foyer door Elmo, kleuren in Tommie´s tekenhoek, sieraden knutselen op Ieniemienie´s sieradenterras, een toffe liedjesshow met de grootste hits in de zaal en na afloop een uitgebreide Meet & Greet met alle Sesamstraat vriendjes.

Za
03 Mrt
14:30
Jeugd/familie