Yoga in Concert

‘Song of love and life’
zo 22 jan ’23 11:00
22 jan ’23
11:00

A love song is a song about romantic love, falling in love, heartbreak after a breakup, and the feelings that these experiences bring. 

Samen met zangeres en harpiste Iris Kroes, presenteren gitarist Jan Kuiper en yogini Yvonne de Hoop een voorstelling met de mooiste love songs en mantra’s.  Een unieke combinatie van yogahoudingen, meditatieve muziekklanken en mindfulness die op een organische wijze samen komen tijdens deze speciale voorstelling. Alles is mogelijk: actief meedoen op je eigen yogamat, ontspannen achterover leunen terwijl je luistert naar de mooie muziek of een combinatie van beide. Tijdens de voorstelling nemen we je mee in een flow van beweging, adem en ontspanning. 

Nazit met Love4Yoga
In samenwerking met Heidy Bouw van Love4Yoga organiseren we een gezellige nazit. Heidy zal na de voorstelling aanwezig zijn in onze Foyer om al je vragen te beantwoorden over yoga. Bijvoorbeeld over de verschillende soorten yoga en wat precies de voordelen zijn. Misschien heb je belangstelling voor het volgen van lessen of vragen over een specifieke oefening/klacht. Alle vragen zijn welkom!