Minidisco

Het feest van tante Rita (4+)
familiemusical
za 25 feb ’23 13:30 en 16:00
25 feb ’23
13:30 en 16:00

Welk kind kent de hits van Minidisco niet? Bekend van o.a. ‘Coco Loco’, ‘Dans met Tante Rita’, ‘Theo Theo’, ‘De Dieren uit De Dierentuin’ en natuurlijk ‘Tsjoe Tsjoe Wa’!

In een grappig en knotsgek verhaal komen al deze bekende hits voorbij. Als Theo en Lulu voor het eerst alleen naar het grote dansfeest van Tante Rita gaan, beleven ze een hilarisch avontuur in het Tsjoe Tsjoe Wa-bos en ontmoeten ze de meest bijzondere figuren. 

Met de aanstekelijke Minidisco-liedjes, een enthousiaste cast, prachtige meerstemmigheid en bijbehorende choreografieën, in een prachtig decor en hilarische scènes is ‘Het Feest van Tante Rita’ de vrolijkste musical voor de hele familie! 

Na afloop is er in de foyer nog een heerlijke meedans-Minidisco voor alle kinderen.

 

 

Onderdeel van:
kinderprogramma
 Mini Disco Feest van Tante Rita - Foto Roy Beusker

Veluvine Theater & Kids Fonds
Bij Veluvine zijn familievoorstellingen vanaf 29 december 2022 gratis te bezoeken voor kinderen tot en met 14 jaar. Nu alles duurder is geworden willen we graag een positieve boodschap brengen en cultuur toegankelijk houden. 

Hoe reserveer je gratis kaarten?
Kies bij het reserveren van familievoorstellingen eerst het totaal aantal tickets (selecteer je plaatsen in de zaal). Verdeel dit aantal vervolgens over de verschillende soorten ticketprijzen (normaal tarief, kinderprijs of gratis). Mocht je in mindere mate geraakt worden en het bedrag voor de tickets kunnen missen? We vinden het geweldig als je dan kiest voor het betalen van de tickets, jouw bijdrage wordt 100% ingezet om kinderen blij te maken voor wie het theater minder vanzelfsprekend is.

Bekijk meer informatie en de voorwaarden op de pagina gratis theater voor kinderen.