Coming Out Day 2022

incl.Promotour 'Who the fuck is Britt'
i.s.m. True Colors Nunspeet
di 11 okt ’22 20:15
11 okt ’22
20:15

Samen met True Colors Nunspeet organiseert Veluvine op dinsdag 11 oktober een avondvullend programma om Coming Out Day te vieren. Sem Jansen komt deze avond samen met Leif de Leeuw (van de bekende Leif de Leeuw band)  naar Veluvine om een voorproefje te geven van zijn nieuwe theatershow “Who the F*ck is Britt?!” die op 6 april 2023 eveneens in Veluvine plaatsvindt.  

In een intieme setting spelen Sem en Leif tijdens Coming Out Day onder andere een aantal songs van het nieuwe album ‘Uncle Sem’ dat in januari 2023 uitkomt. Op dit album vertelt Sem, samen met zijn vroegere zelf, het hele verhaal van zijn transitie van vrouw naar man en van zangeres naar zanger. Ook is er deze avond een nagesprek met Heleen Rompelman (voorzitter COC Zwolle). Om Coming Out Day 2022 zo laagdrempelig mogelijk te houden, kost het programma slechts € 3,- incl. consumptie in de pauze.

Gerrit van der Poll van True Colors: “We zijn ontzettend blij dat Sem Jansen naar Nunspeet komt op Coming Out Day. Een geweldige zanger met een inspirerend verhaal. Het laat des te meer zien hoe belangrijk het is om te kunnen zijn wie je bent. En we weten allemaal dat dat op sommige plekken nog helemaal niet vanzelfsprekend is”.