Zin in Zappelin LIVE (3+)

za 23 sep ’23 13:30
23 sep ’23
13:30
  • 23 sep ’23
    13:30
    Nestlézaal
  • Inclusief € 0,50 servicekosten

Fenna Ramos komt met het TV- en online programma ‘Zin in Zappelin’ naar de theaters. Fenna is een bekende voor jong en oud. Met de eigen liedjes en bekende kinderliedjes nodigt Fenna kinderen iedere dag uit om thuis met haar mee te zingen en dansen, mee te knutselen en mee te genieten van haar avonturen. De allerkleinsten kunnen vanaf nu dus live in het theater kijken, luisteren, meezingen, meedoen en genieten van hun idool! 

Ze beleeft een dag uit haar leven, samen met Zappie, buren en vrienden. Alle vaste rubrieken komen langs en natuurlijk worden de grootste ´Zin in Zappelin´-hits gedanst en gezongen. Een feest der herkenning en zelfs net een beetje meer! Samen met hun ouders, broertjes, zusjes, vrienden, opa’s en oma’s krijgen de jongste theaterbezoekers een belevenis om nooit meer te vergeten.

Na afloop is er een meet&greet in de foyer en kan iedereen met Fenna op de foto.

Gratis kinderkaarten voor Zin in Zappelin Live!
Het Veluvine Theater & Kids Fonds was vorig seizoen een groot succes. Dankzij Rotary Nunspeet gingen vele kinderen, uit gezinnen met een kleine beurs, gratis naar het theater. Er is dit seizoen nog een klein bedrag over en dat wordt nu ingezet voor deze voorstelling 'Zin in Zappelin Live', de eerste kindervoorstelling van seizoen 23-24 op zaterdag 23 september.