Juf Roos

Gaat op avontuur (2+)
vernieuwde familieshow
za 21 mei ’22 12:00 - 16:00
21 mei ’22
Vanaf 12:00

Wegens het overweldigende succes van de eerste theatershow met overal uitverkochte zalen, komt Juf Roos terug naar het theater met een nieuwe theatershow.

In dit oer-Hollandse programma beleven Juf Roos en Gijs een vrolijk avontuur, zingen veel bekende kinderliedjes en de kinderen zingen en doen volop mee met de voorstelling. Miljoenen kinderen hebben Juf Roos en Gijs in hun hart gesloten en hun programma heeft inmiddels meer dan 120 miljoen views op YouTube; een ongekend succes in Nederland.

In de nieuwe theatershow maken Juf Roos en Gijs zich op voor de landelijke Molendag. De molen moet er piekfijn bij staan maar dan….. gebeurt er iets ergs met de molen. Juf Roos en Gijs doen er alles aan om de molen op tijd weer in orde te krijgen. Zou het ze lukken om dit voor elkaar te krijgen? Zing, doe en beleef deze gezinsvoorstelling mee met Juf Roos en Gijs.

Maak een mooie tekening voor Juf Roos. Neem die mee stop hem voorafgaand aan de voorstelling in de manden. De tekening gaan we gebruiken in de voorstelling.

Aan de kinderen in het theater wordt gevraagd om een mooie tekening te maken voor Juf Roos en Gijs, deze wordt in de voorstelling gebruikt! Neem hem dus mee naar Veluvine.

Zing, doe en beleef deze gezinsvoorstelling mee met Juf Roos en Gijs.