Toneelavond Ruiterclub

vr 1 mrt ’24 en za 2 mrt ’24
1 mrt ’24
en
2 mrt ’24

Op vrijdag 1 maart en zaterdag 2 maart organiseert de Nunspeetse Ruiterclub en ponyclub Klein Maar Dapper een gezellig toneelavond in de theaterzaal van Veluvine. Op deze avond wordt een blijspel in drie bedrijven opgevoerd met in de pauze een verloting waarbij mooie prijzen te winnen zijn.  Een korte inhoud van het toneelstuk:

Bertha heeft haar café verwaarloosd en stinkt naar oud frituurvet, totdat haar rijke neef op bezoek komt. Hij weet niet anders dan dat het een goed lopend restaurant is waar hij in geïnvesteerd heeft. Stamgasten moeten een andere rol aannemen, het café moet anders, de boel staat behoorlijk op zijn kop. Gaat het Bertha lukken om met ideeën en smoezen haar neef te overtuigen dat ze een “exclusief restaurant” heeft?

Het belooft een mooi toneelstuk te worden met dolkomische en hilarische taferelen. Wilt u gezellig een avond uit met uw gezin? Koop dan kaarten bij de receptie van Veluvine geopend op werkdagen van 09.00 uur t/m 17.00 uur. Toegangsbewijs € 10, - P.P.  Aanvang 19.30 uur zaal open 19.00 uur.