Veluvine mag weer gedeeltelijk open

ma 17 jan ’22

Zoals vrijdag in de persconferentie is aangekondigd mogen sportactiviteiten, onderwijs en cultuurbeoefening weer plaatsvinden. Dit betekent dat alle sport, toneel-, dans-, en muzieklessen in Veluvine weer worden hervat. Per maandag 17 januari 2022 verruimt Veluvine de openingstijden tot 22:00 uur. Cultuurinstellingen en horecagelegenheden mogen nog niet open. Dit betekent dat alle theatervoorstellingen t/m 25 januari niet doorgaan. 

Op dinsdag 25 januari a.s. is er weer een nieuwe persconferentie en laat het kabinet weten of er ruimte is om ook de horeca en cultuurinstellingen weer te openen. Uiteraard hopen we op groen licht. 

Achter de schermen zijn we druk bezig met het annuleren of verplaatsen van voorstellingen die geen doorgang kunnen vinden. Bezoekers die al kaartjes gekocht hebben voor voorstelling in deze periode zullen we persoonlijk informeren. 

Natuurlijk kijken we ernaar uit om je ook snel weer in ons theater en filmhuis te mogen verwelkomen. Namens ons hele team wensen we iedereen sterkte. Blijf positief en gezond!