veilig bezoek aan Veluvine

In Veluvine gelden de basisregels die horen bij het beleid van het RIVM. Dat betekent dat er in en rond de gebouwen is nagedacht over hygiëne, zodat we iedereen op een veilige en gastvrije manier kunnen verwelkomen. We dragen mondkapjes tijdens verplaatsing en houden 1,5 meter afstand. Daarnaast zorgen we voor goede ventilatie en verversen we de lucht regelmatig om een prettig en gezond binnenklimaat te creëren. Er wordt verse lucht van buiten gebruikt om de lucht in de zaal te verversen.

Om het coronavirus een halt toe te roepen, houdt de regering horecagelegenheden en cultuurinstellingen gesloten t/m 25 januari 2022. Dit betekent dat alle theatervoorstellingen t/m 25 januari niet doorgaan. Bezoekers die kaarten hebben gekocht voor een of meer voorstellingen in de komende weken, ontvangen persoonlijk bericht van ons met meer informatie.

coronatoegangsbewijs

Vanaf 13 jaar heb je voor film, theater en horeca een coronatoegangsbewijs nodig (een geldige QR-code in de CoronaCheckApp of geprint). Een geldig coronatoegangsbewijs kan worden verkregen als je gevaccineerd, hersteld of negatief getest bent via testenvoortoegang.org. Indien de voorschriften veranderen, zullen wij dit tijdig kenbaar maken. 

Hoe het maken van een QR-code werkt (zowel in de app als op papier) lees je op de vragenpagina van coronacheck.nl.

horeca gesloten

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is onze horecagelegenheid t/m 25 januari 2022 gesloten.

handig om te weten als je ons theater bezoekt

  • Bij entree wordt jouw coronatoegangsbewijs (QR code) op geldigheid gescand. Houd daarnaast je identiteitsbewijs en toegangskaartje bij de hand en draag een mondkapje tijdens verplaatsing.
  • Alle voorstellingen zijn geplaceerd en op 1,5 meter.
  • Entree alleen via de hoofdingang.
  • Jassen kunnen worden opgehangen in de garderobe. 
  • Betaal overal bij voorkeur met pin. 

annuleren tickets

Bij verhindering is het tot 1 week voorafgaand aan de voorstelling mogelijk om gekochte kaarten aan de kassa annuleren. Bij corona gerelateerde klachten kun je tot uiterlijk 24 uur voor de voorstelling annuleren. Na je annulering ontvang je een online tegoed op je 'mijn theater-account' ter waarde van het aankoopbedrag minus €2,50 annuleringskosten per kaart. Dit tegoed is twee jaar geldig en kan bij latere aankopen bij Veluvine worden besteed, zowel aan de kassa als online. Administratie- en transactiekosten worden niet vergoed. Wij betalen in geen geval geld terug. Annuleren kan alleen per mail naar receptie@veluvinenunspeet.nl (leidend is tijdstip ontvangst e-mail). 

terug naar jouw bezoek