vacature Office manager

Veluvine zoekt Office manager (32 uur)

Na een roerige periode maken wij ons team graag weer compleet met een gepassioneerde Office Manager die volop energie krijgt van een verantwoordelijke en gevarieerde functie. 

Dit zijn wij:
Veluvine is hét sociaal-cultureel centrum van Nunspeet waar het bruist van activiteiten. Een plek voor ontmoeting en beleving. Met zo’n 60 theatervoorstellingen, een Filmhuis en wisselende kunstexposities laten we bezoekers uit de regio genieten van een divers cultureel aanbod. Daarnaast zijn er tal van activiteiten die worden georganiseerd door onze vaste huurders en hebben we een uitgebreide klantenkring van scholen, (sport)verenigingen en het bedrijfsleven. Zo realiseren we samen cross-overs met o.a. educatie, sport, welzijn en amateurkunst en faciliteren vele vergaderingen en evenementen. In Veluvine gebeurt het! 

Je komt te werken in een klein en betrokken team waarbinnen iedereen verantwoordelijk is voor zijn/haar eigen discipline. Bij Veluvine werken is werken met passie. Samen met je collega’s ben je een verbindende factor van ons culturele centrum. 

Over de functie:
Als Office manager ben je het (administratieve/financiële) aanspreekpunt voor collega’s, bespelers, impresariaten, huurders en andere contacten. Je bent makkelijk benaderbaar en je ziet kansen om bestaande relaties te versterken of nieuwe relaties aan te gaan. Je werkt binnen het team van ongeveer 10 medewerkers en 35 vrijwilligers. De Office Manager ondersteunt de directie en het team in de brede zin van het woord. Jij weet wat er nodig is binnen ons veelzijdige cultureel en maatschappelijk centrum en als je iets zelf niet kan oplossen, dan weet je waar je moet zijn.

Jij kent je collega’s goed, houdt in de gaten wat er speelt en springt bij. Het ene moment maak je afspraken, houd je de centrale agenda en/of notuleert tijdens de vergadering, het andere moment ondersteun je je de directie bij een subsidieaanvraag of helpt met het implementeren van een nieuwe systemen. Je controleert de voorstellingscontracten en verzorgt alle inkomende en uitgaande facturatie. Je bent de spin in het web van ons bedrijf. Dat betekent concreet:

 • Je verzorgt de facturatie, debiteuren- en crediteuren administratie (in Yuki);
 • Je ondersteunt, ontzorgt, faciliteert, doet het agendabeheer van het team en specifiek van de directeur;
 • Verzorgen van de maand- en kwartaalrapportages;
 • Je zorgt dat het team probleemloos kan werken met hardware, software en andere technische hulpmiddelen en regelt dit met onze ICT-dienstverlener. Je bent digitaal dus handig en schrikt niet terug voor een ICT vraag;
 • Personeelszaken afhandelen zoals arbeidscontracten, salarismutaties etc;
 • PR-activiteiten in samenspraak met directie/marketing.

Wat breng je mee? 

 • Je kunt goed organiseren en structuren aanbrengen, je bent op de hoogte van de nieuwste digitale systemen en beleeft er plezier aan om hiermee te werken en processen beter in te richten wanneer het nodig is.
 • Je bent goed met cijfers en hebt interesse / kennis in financiële administratie (Yuki);
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, een ‘can do’-mentaliteit en toont eigenaarschap in je werk;
 • Je bent communicatief vaardig, improviseert, beweegt mee en ‘danst’ nooit om de zaken heen;
 • Betrokkenheid, collegialiteit en humor vinden we van groot belang om in te passen in het bestaande team;
 • Affiniteit met de culturele en maatschappelijke sector en daarbij enige flexibiliteit met betrekking tot je inzetbaarheid, we zijn een publieksinstelling die ook in de avonden /weekenden programmeert;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal - en hbo werk- en denkniveau met minimaal enkele jaren relevante werkervaring. 

Wij bieden wij jou?

 • Een team van enthousiaste en creatieve collega’s die graag werken in een informele en open werkcultuur met volop mogelijkheden om flexibel te werken.
 • Een functie voor 0,8 fte (= 32 uur, tussen 28 tot 38 uur is bespreekbaar)
 • Een marktconform salaris op basis van de CAO Horeca, aanvangssalaris tussen  € 3021 en € 3789 (functieschaal 9) op basis van 1,0 fte (38 uur).
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Gezellige momenten met collega’s en genieten van bijzondere theater- en filmvoorstellingen;Tijdelijk arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met de mogelijkheid voor een verlenging voor een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Solliciteren:
Word jij blij en enthousiast van de werkzaamheden die we beschrijven? Fijn! Mail dan jouw motivatie en CV naar Hannelore Leusink, directeur-bestuurder Veluvine Nunspeet via hleusink@veluvinenunspeet.nl. Ook voor vragen over de functie of procedure kun je contact opnemen met  de directeur-bestuurder (i.v.m. vakantie tot 22 augustus graag contact opnemen met dhr. Kluinhaar, operationeel manager via 0341-442000) via mail of 0341-442002.

Extra info:
De 1e sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 1 september en de 2e sollicitatiegesprekken op maandag 12 september 2022.

Bij indiensttreding vragen wij om een VOG.

Acquisitie stellen wij niet op prijs. Delen van deze vacature in je netwerk wel!