Ga terug naar overzicht

Mylene & Rosanne

#twinty twinty - 19.00 uur

Categorie: Jeugd/familie, Overig
Datum: 15 MEI 2021Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 19:00Prijs: € 19,50

Mylène en Rosanne bekend van o.a. het Junior Songfestival, Kinderen voor Kinderen en het RTL-programma All Together Now zijn als onafscheidelijke identieke tweeling samen al 20 jaar actief in de Nederlandse theaters, op televisie en sociale media. Nu ze dit jaar 20 zijn geworden en inmiddels honderdvijftig duizend volgers op Instagram, een half miljoen volgers op Tik Tok hebben, en hun videoclips op YouTube nog steeds razend goed bekeken worden. Is het tijd voor een vrolijk en spetterend, maar coronavrij concert in de theaters.


Mylène en Rosanne zullen naast hun eigen hits als “Me and my Selfie”, “Double Me”, “Sisters BFF” een originele Tik Tok maken en delen met hun publiek. Tik Tok is nu razend populair en ze kunnen niet wachten om dit met hun volgers te doen en te ontdekken. Ook bestaat de mogelijkheid hun vragen te stellen. En natuurlijk zal er veel gedanst worden. In deze wonderlijke tijden een gegarandeerd feest!

Leeftijd 6-16 jaar.

Kaartverkoop is op dit moment niet beschikbaar.

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

3JS

Heroes of Music Unplugged - 21.00 uur

Na het succes van de Heroes of Music tour van 2018 en met het oog op de anderhalve-meter-regels, hebben de 3JS besloten hun programma voor 2021 om te gooien.Met een akoestische band zullen ze met een nieuwe Heroes Of Music Unplugged show door het land trekken.

Za
03 Jul
21:00
Muziek