• Klapstoelkabaret

  Pieter Verelst & Luan Buleshkaj
  zo 21 aug ’22

  Ontdek nieuw talent, gloednieuwe liedjes en conferences tijdens een middag Klapstoelkabaret. Ze toeren deze zomer weer met hun mobiele podium langs bijzondere plekken in Nederland en brengen het festivalgevoel naar Veluvine toe. Je ziet optredens van twee artiesten uit de Klapstoel-selectie, die bestaat uit eersteklas cabarettalenten die stuk voor stuk al festivals en prijzen wonnen.

 • Previewavond Veluvine

  Een tip van de sluier
  wo 14 sep ’22

  Op woensdag 14 september organiseert Veluvine haar jaarlijkse Preview Avond. Tijdens dit evenement presenteren we heerlijke voorproefjes van wat je mag verwachten in het nieuwe seizoen. Dat wordt genieten!

 • The Father

  Winnaar 2 Oscars
  vr 23 sep ’22

  The Father is een fascinerend portret van een man die zijn grip op de realiteit aan het verliezen is. De briljante vertolking van Anthony Hopkins (The Silence of the Lambs, The Two Popes) laat je geen moment los. Olivia Colman (The Crown, The Favourite) als zijn dochter Anne, maakt zowel haar onmacht als haar liefde tastbaar.

  • vr 23 sep ’22 20:15
   Jumbozaal
   20:15
  • vr 23 sep ’22 20:15
   Jumbozaal
   20:15
 • René van Meurs

  2636
  za 24 sep ’22

  René van Meurs staat ineens aan de vooravond van een nieuwe fase! Met al z’n levenservaring en z’n goeie gedrag. Dan moet je er ineens echt wat van gaan maken, omdat dat nu eenmaal zo hoort. Verantwoordelijkheid nemen, dingen vinden, dat soort dingen. Maar wat als je daar misschien nog niet klaar voor bent en gewoon nog wat wil dollen en loltrappen? Moet ook gewoon kunnen, toch? 

 • Lets make Comedy

  Finalistentour
  do 6 okt ’22

  Let's Make Comedy is hét festival waarin Gelderse Podia op zoek gaan naar het meest indrukwekkende talent op het gebied van stand-up comedy. In de Finalistentour van 2022 staan de vier finalisten Thomas van der Hulst, Ayşe Kübra Küpeli, Yannick Noben (winnaar Let’s Make Comedy Festival 2022 ) en Wina Ricardo (winnaar persoonlijkheidsprijs) te popelen om hun talent aan jou te presenteren. Kom deze nieuwe stand-up comedy talenten horen en zien.

 • House of Gucci

  met Lady Gaga in de hoofdrol
  vr 7 okt ’22

  Patrizia Reggiani beraamt in het jaar 1995 het plan om haar voormalige echtgenoot uit de weg te ruimen. Hij is de Italiaanse zakenman Maurizio Gucci en staat aan het hoofd van het gelijknamige modehuis. Hij is tevens de kleinzoon van de befaamde modeontwerper Guccio. Reggiani laat een huurmoordenaar het vuile werk opknappen. Ze zou later opgepakt worden door de politie en in de gevangenis belanden.

  • vr 7 okt ’22 20:15
   Jumbozaal
   20:15
  • vr 7 okt ’22 20:15
   Jumbozaal
   20:15
 • Brandweerman Sam Live!

  De verloren piratenschat (2+)
  Familiemusical (2+)
  za 8 okt ’22

  Van redden krijgt Brandweerman Sam™ nooit genoeg... de held van de buurt blijft in het theater! Wegens groot succes komt Brandweerman Sam samen met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter, brandweerjeep Venus, reddingsboot Neptunes en al zijn vrienden opnieuw in actie in de familievoorstelling Brandweerman Sam Live! - De Verloren Piratenschat.   

   

 • Nederpop All Stars en Loïs Lane

  Met Stefan de Kogel, Sander van Herk e.a
  vr 14 okt ’22

  De Nederpop All Stars voeren je al een aantal seizoenen mee terug naar de roots van de Nederpop. Dit seizoen staan ze in het theater met de mooiste dames van het bal: de zussen Monique en Suzanne Klemann van Loïs Lane. Met hun hemelse stemmen zingen zij al jaren het Nederlandse publiek verliefd en scoorden zij hits als My Best Friend en It’s The First Time. In de zeer succesvolle documentaire Tot de laatste snik lieten ze het al zien: Loïs Lane knalt nog steeds van het podium af.

   

 • Elke Vierveijzer

  Lucht (reprise)
  za 15 okt ’22

  Elke Vierveijzer is met ‘Lucht’ de winnaar van de ‘Poelifinario 2021 in de categorie Kleinkunst’ voor het meest indrukwekkende programma van het seizoen. Met haar grote stem, haar bloedstollend mooie liedjes en schurende teksten maakte ze van ‘Lucht’ een veelzijdig theaterconcert over kwetsbaarheid.