Weergave opties
 • Het Feest van Sinterklaas

  Show vol muziek, dans en interactie!
  wo 29 nov ’23

  Sinterklaas komt ook dit jaar weer met zijn pieten naar Veluvine.  Kom genieten van een spetterende ruim half uur durende show vol liedjes, vrolijkheid, lekkers, muziek en natuurlijk Sinterklaas en zijn pieten.  

 • bROTHERS iN bAND

  The Very Best of Dire Straits
  vr 1 dec ’23

  bROTHERS iN bAND speelt met de passie, sfeer en feel zoals Dire Straits dat bedoeld heeft. Zanger/gitarist Angelo Fumarola laat ons een Mark Knopfler zien en horen die bijna niet van echt te onderscheiden is. Geniet van wereldhits zoals ‘Telegraph Road’, ‘Lady Writer’, ‘So Far away’, ‘Love over gold’, ‘Romeo & Juliet’ en natuurlijk het nummer waar alles mee begon, ‘Sultans of Swing’. 

 • Everything Everywhere All at Once

  vr 1 dec ’23

  Een onsuccesvolle wasserette, een rebellerende dochter en een belastingaangifte die maar niet lijkt te eindigen. Exact op het moment dat het allemaal te veel wordt, verscheurt het universum in een oneindig aantal universums.

 • #PERFECT

  za 2 dec ’23

  #PERFECT is een theaterconcert met mooie luister- en meezingliedjes met persoonlijke verhalen van vrouwen van nu. Met Renée van Wegberg en Bettina Holwerda en band.

 • Timzingt

  Laatste Wil
  wo 6 dec ’23

  Wat maakt het leven de moeite waard? En wat is eigenlijk een goed leven? In zijn zesde avondvullende cabaretprogramma gaat Timzingt op zoek naar het antwoord op deze vragen. Een brute vraag van zijn buurman is de aanleiding om hier eens stevig over na te denken. 

 • Van Dik Hout

  Theatertour
  do 7 dec ’23

  Het afgelopen jaar herontdekte de band de magie van het optreden in een kleine en intieme setting. Dit is zo goed bevallen dat ze ook komend najaar met alle klassiekers en een paar nieuwe hits op zak een select aantal akoestische shows zullen spelen. Zanger Martin Buitenhuis: “We kwamen tot de conclusie dat we alleen met ons vieren op plekjes kunnen spelen waar we normaal niet meer komen. Net als vroeger, instrumenten achter in de bus en gaan!”

 • Theaterdiner Tineke

  3-gangen
  za 9 dec ’23
 • Tineke Schouten

  De Schouten Schoenen Aan
  za 9 dec ’23

  Tineke Schouten trekt de stoute schoenen aan! Ze gooit haar show nu eens over een andere boeg! Ze verstopt zich niet alleen achter een kostuum, nee: je ziet meer Tineke zelf, dingen die haar bezighouden! Met de billen bloot! Natuurlijk gaat Tineke samen met het publiek de boel relativeren en lachen om onze eigen tekortkomingen! Gelardeerd met de mooiste liedjes, begeleid door eersteklas muzikanten! 

 • Filmhuis - Corsage

  vr 15 dec ’23

  De Oostenrijkse keizerin Sisi (Vicky Krieps) wordt op de dag van haar veertigste verjaardag tegen wil en dank aan de kant gezet als een ‘oudere' vrouw. 

van 6