• Juf Roos

  Gaat op avontuur (2+)
  vernieuwde familieshow
  za 21 mei ’22

  In dit oer-Hollandse programma beleven Juf Roos en Gijs een vrolijk avontuur, zingen veel bekende kinderliedjes en de kinderen zingen en doen volop mee met de voorstelling. Miljoenen kinderen hebben Juf Roos en Gijs in hun hart gesloten.

 • HRFSTWND Concert

  met uitreiking BUMA Blaasmuziek Awards
  za 28 mei ’22

  Muziek overbrugt afstand en biedt de kans om ontmoetingen met anderen aan te gaan. Laat je verassen en geniet van het gevoel van saamhorigheid dat muziek kan creëren. Wist je dat heel veel componisten muziek voor verschillende bezettingen hebben geschreven? Nu eens uitgevoerd door een klein ensemble, dan weer door een groter orkest. Beleef een uniek HRFSTWND concert in Veluvine.  

 • All Times Bigband & Philip Paar

  Swing is here to stay!
  za 4 jun ’22

  Zaterdag 4 juni viert de All Times Bigband haar 40-jarig bestaan met een avond vol bigband hits uit die afgelopen 40 jaar onder het motto “from past to present, swing is here to stay.” 

 • Tisjeboy Jay

  Politiek Correct
  Comedian & wereldverbeteraar
  za 18 jun ’22

  In zijn nieuwe voorstelling genaamd ‘Politiek Correct” geeft Tisjeboy Jay aka Jay Francis je een inkijkje in de in zijn ogen steeds zachter wordende wereld. De scherperandjes moeten eraf!!! Laat dat voor een grofgebekte comedian nou een hele uitdaging zijn.Moet de wereld zachter worden of wij wat harder ?

 • Iris Hond

  Dichterbij (try-out)
  zo 10 jul ’22

  In Dichtbij speelt Iris de muziek die het dichtst bij haar staat. Naast haar favoriete stukken van onder meer Ludovico Einaudi en Frédéric Chopin speelt ze haar eigen, veelal door het werk van deze componisten geïnspireerde composities. Om de muziek een extra dimensie te geven neemt Iris een speciaal door haar samengesteld ensemble van topmusici mee: strijkkwartet Aristos Quartet en Gijs Anders van Straalen op percussie. Dichtbij is een openhartig, intiem en betoverend programma waarin Iris haar publiek met haar bevlogen spel en inspirerende anekdotes meeneemt naar het mooiste dat muziek ons te bieden heeft.

 • Matteo Mijderwijk

  Veluwe Suite
  za 13 aug ’22

  De Nederlandse pianist/componist Matteo Mijderwijk was in juni en juli 2021 artist in residence in TivoliVredenburg. In drie weken tijd speelde hij vier verschillende concerten in vier verschillende zalen.

 • Klapstoelkabaret

  Pieter Verelst & Luan Buleshkaj
  zo 21 aug ’22

  Ontdek nieuw talent, gloednieuwe liedjes en conferences tijdens een middag Klapstoelkabaret. Ze toeren deze zomer weer met hun mobiele podium langs bijzondere plekken in Nederland en brengen het festivalgevoel naar Veluvine toe. Je ziet optredens van twee artiesten uit de Klapstoel-selectie, die bestaat uit eersteklas cabarettalenten die stuk voor stuk al festivals en prijzen wonnen.

 • Previewavond Veluvine

  Een tip van de sluier
  wo 14 sep ’22

  Op woensdag 14 september organiseert Veluvine haar jaarlijkse Preview Avond. Tijdens dit evenement presenteren we heerlijke voorproefjes van wat je mag verwachten in het nieuwe seizoen. Dat wordt genieten!

 • René van Meurs

  2636
  za 24 sep ’22

  René van Meurs staat ineens aan de vooravond van een nieuwe fase! Met al z’n levenservaring en z’n goeie gedrag. Dan moet je er ineens echt wat van gaan maken, omdat dat nu eenmaal zo hoort. Verantwoordelijkheid nemen, dingen vinden, dat soort dingen. Maar wat als je daar misschien nog niet klaar voor bent en gewoon nog wat wil dollen en loltrappen? Moet ook gewoon kunnen, toch?