• Het Feest van Sinterklaas

  Show vol muziek, dans en interactie!
  wo 30 nov ’22

  Sinterklaas komt ook dit jaar weer met zijn pieten naar Veluvine.  Kom genieten van een spetterende ruim half uur durende show vol liedjes, vrolijkheid, lekkers, muziek en natuurlijk Sinterklaas en zijn pieten.  

 • Ellen ten Damme

  BAROCK
  Klatergoud en schone schijn
  do 1 dec ’22

  Samen met haar band nodigt Ellen ten Damme je uit om toe te treden tot haar hofhouding. Haar nieuwe show BAROCK is een meertalig bal demasqué vol verrassende en herkenbare songs waar de scabreuze excessen net zo opzwepend zijn als de schaduwzijdes meeslepend. 

 • Spencer

  Dramafilm over Prinses Diana
  Van de veelbekroonde regisseur Pablo Larraín
  vr 2 dec ’22

  Het huwelijk van Prinses Diana en Prins Charles is al lang bekoeld. Ondanks geruchten over affaires en een echtscheiding gaan de kerstfestiviteiten door op het landgoed van de koningin in Sandringham. Er wordt gegeten en gedronken en gejaagd. Diana kent het spel.

  • vr 2 dec ’22 20:15
   Jumbozaal
   20:15
  • vr 2 dec ’22 20:15
   Jumbozaal
   20:15
 • Hendrik Groen

  Opgewekt naar de eindstreep
  do 8 dec ’22

  Hendrik Groen is terug! Voor de laatste keer komt de meest geliefde bejaarde van Nederland naar het theater. Voor iedereen die benieuwd is hoe het Hendrik Groen vergaat na de sluiting van het verzorgingstehuis in Amsterdam-Noord. Hendrik moet constateren dat de tijd niet meer zo mild voor hem is: hij wordt steeds vergeetachtiger en begint het overzicht te verliezen. Dat levert de nodige verwarrende situaties op. Door opnieuw een dagboek bij te houden doet de dementerende Hendrik Groen in deze ontroerende komedie zijn best om grip te houden op het leven. Dat zorgt voor grappige én aangrijpende momenten met Leonie (88) en Frida (10) als trouwe vrienden.

 • PreChristmasParty 2022

  Intergalactic PXP style
  za 10 dec ’22

  WE’RE BACK AGAIN WITH A BIG BANG!! Zaterdag 10 december 2022 is het zover! Dan vieren wij de 14de editie van de PreChristmasParty in Veluvine. De PXP oerknal zal losgaan van 19:00 uur tot 2:00 uur.

 • Rhythm of the Dance

  The Christmas Show
  do 15 dec ’22

  Al meer dan 10 jaar staat deze authentieke Ierse dansvoorstelling jaar na jaar tijdens de Kerstperiode in de Nederlandse theaters. En met veel succes; enthousiast publiek, groeiend aantal bezoekers en uitverkochte zalen. Een dansvoorstelling zoals deze volgens de Ieren zou moeten zijn; een traditioneel spektakel vol opzwepende dans en live gespeelde muziek.

   

 • Mothering Sunday

  Eigentijds Brits drama
  vr 16 dec ’22

  Mothering Sunday is een intrigerend en eigentijds Brits drama rond Jane Fairchild, het dienstmeisje van een aristocratische familie, dat zich tot gelauwerd schrijfster ontwikkelt. Regisseur Eva Husson maakte een oogstrelende verfilming van de succesvolle roman van Graham Swift. 

  • vr 16 dec ’22 20:15
   Jumbozaal
   20:15
  • vr 16 dec ’22 20:15
   Jumbozaal
   20:15
 • Thjum Arts

  Tijdloos genot
  vr 16 dec ’22

  Winnaar van zowel de Jury- als de Publieksprijs bij het Cabaretfestival Cameretten! 
  What you see is what you get! Een authentieke gast met doordachte humor. 

  “Thjum speelt in zijn voorstelling ‘Tijdloos Genot’ een anti-held en dat doet hij met verve. Met zijn intelligente grappen kiest hij de route van het understatement. Arts brengt een droogkomische performance”. Dit schrijven anderen over hem, dan zal het wel zo zijn. 

 • Blind Date

  met Brigitte Heitzer, Freek Bartels e.a.
  do 22 dec ’22

  Blind Date is een nieuwe Nederlandse musical comedy voor iedereen die verliefd was, is, of het nog mag worden en steekt vrolijk de draak met de ongelukken en fouten van blind dates.