• U2 by 3JS

  The Joshua Tree 35 jaar
  wo 18 mei ’22

  De 3JS komen in het nieuwe theaterseizoen terug naar Nunspeet!

  Ze kruipen net als 5 jaar geleden in de huid van de Ierse band U2 met het verhaal van het legendarische album ‘The Joshua Tree’ uit 1987. Een show in een spectaculair nieuw jasje. Uitgebreid met nóg meer hits.

 • Roue Verveer

  Zo Goed Als Nieuw
  do 19 mei ’22

  Optimistisch, vrolijk, diepzinnig en hilarisch! Niet voor niets behoort Roué Verveer al jaren tot de grote jongens in cabaretland. Aankomend seizoen staat Roué met alweer zijn negende avondvullende cabaretshow in de Nederlandse theaters. Zet je schrap voor vlijmscherpe humor en genadeloze zelfspot!

 • Juf Roos

  Gaat op avontuur (2+)
  vernieuwde familieshow
  za 21 mei ’22

  In dit oer-Hollandse programma beleven Juf Roos en Gijs een vrolijk avontuur, zingen veel bekende kinderliedjes en de kinderen zingen en doen volop mee met de voorstelling. Miljoenen kinderen hebben Juf Roos en Gijs in hun hart gesloten.

 • HRFSTWND Concert

  met uitreiking BUMA Blaasmuziek Awards
  za 28 mei ’22

  Muziek overbrugt afstand en biedt de kans om ontmoetingen met anderen aan te gaan. Laat je verassen en geniet van het gevoel van saamhorigheid dat muziek kan creëren. Wist je dat heel veel componisten muziek voor verschillende bezettingen hebben geschreven? Nu eens uitgevoerd door een klein ensemble, dan weer door een groter orkest. Beleef een uniek HRFSTWND concert in Veluvine.  

 • All Times Bigband & Philip Paar

  Swing is here to stay!
  za 4 jun ’22

  Zaterdag 4 juni viert de All Times Bigband haar 40-jarig bestaan met een avond vol bigband hits uit die afgelopen 40 jaar onder het motto “from past to present, swing is here to stay.” 

 • Tisjeboy Jay

  Politiek Correct
  Comedian & wereldverbeteraar
  za 18 jun ’22

  In zijn nieuwe voorstelling genaamd ‘Politiek Correct” geeft Tisjeboy Jay aka Jay Francis je een inkijkje in de in zijn ogen steeds zachter wordende wereld. De scherperandjes moeten eraf!!! Laat dat voor een grofgebekte comedian nou een hele uitdaging zijn.Moet de wereld zachter worden of wij wat harder ?

 • Matteo Mijderwijk

  Veluwe Suite
  za 13 aug ’22

  De Nederlandse pianist/componist Matteo Mijderwijk was in juni en juli 2021 artist in residence in TivoliVredenburg. In drie weken tijd speelde hij vier verschillende concerten in vier verschillende zalen.

 • Klapstoelkabaret

  Pieter Verelst & Luan Buleshkaj
  zo 21 aug ’22

  Ontdek nieuw talent, gloednieuwe liedjes en conferences tijdens een middag Klapstoelkabaret. Ze toeren deze zomer weer met hun mobiele podium langs bijzondere plekken in Nederland en brengen het festivalgevoel naar Veluvine toe. Je ziet optredens van twee artiesten uit de Klapstoel-selectie, die bestaat uit eersteklas cabarettalenten die stuk voor stuk al festivals en prijzen wonnen.

 • Previewavond Veluvine

  Een tip van de sluier
  wo 14 sep ’22

  Op woensdag 14 september organiseert Veluvine haar jaarlijkse Preview Avond. Tijdens dit evenement presenteren we heerlijke voorproefjes van wat je mag verwachten in het nieuwe seizoen. Dat wordt genieten!