Weergave opties
 • Filmhuis - A ticket to paradise

  vr 6 okt ’23

  Romantische comedy met Oscar-winnaars Julia Roberts en George Clooney als kibbelende exen die weer verliefd worden. 

 • De Kleine Zeemeermin

  De Musical
  za 7 okt ’23

  Tickets verkrijgbaar via OAtickets.
  De Kleine Zeemeermin de Musical komt terug naar de Nederlandse en Vlaamse theaters. In deze populaire familievoorstelling word je meegenomen in een magisch verhaal met de mooiste zang en indrukwekkende dans.

 • Tosca Menten

  Kinderboekenweek Special (7+)
  wo 11 okt ’23

  Ontmoet de bekende kinderboekenschrijfster Tosca Menten en haar muzikanten. In een voorstelling vol liedjes en verhalen neemt Tosca je mee naar wonderbaarlijke woningen en bizarre huisdieren. De voorstelling wordt door de Bibliotheek Noordwest Veluwe en Veluvine georganiseerd in het kader van de Kinderboekenweek. Zo kun jij voor een kleine prijs met je kind(eren) naar een geweldige voorstelling.  Na afloop is er meet&greet met Tosca in de foyer. 

 • Filmhuis - Moonlight

  wo 11 okt ’23

  Moonlight speelt zich af in de jaren '80 in Miami. Het verhaal focust zich in drie hoofdstukken op de jeugd, puberteit en volwassenheid van een Afro-Amerikaanse man die zich in Miami staande probeert te houden.

 • Muza Valiaddinzade

  Piano Recital
  zo 15 okt ’23

  Al op jonge leeftijd ontstaat bij Muza de liefde voor piano en blijkt ze een groot talent te hebben. In 2010 verhuist haar familie van Azerbeidzjan naar Oekraïne, maar als de Russen in februari 2022 het land binnenvallen, moeten ze vluchten. Fred Delfgaauw stelt het theater in Gorinchem beschikbaar zodat Muza kan blijven spelen en dan ontstaat het idee Muza te presenteren aan het Nederlandse publiek…

 • Filmhuis - I wanna dance with somebody

  vr 20 okt ’23

  I wanna dance with somebody  toont een reis door Whitney Houstons baanbrekende carrière en leven.

 • Andries Tunru & Stefan Hendrikx

  Beperkt Houdbaar
  vr 20 okt ’23

  Twee acteurs, één muzikant, geen script. Elke avond beginnen cabaretiers Andries Tunru en Stefan Hendrikx weer met absoluut niks. Een blanco canvas waarop zij, geïnspireerd door jouw input, een compleet universum ontvouwen. Met de spannendste verhalen, de scherpste grappen en muzikaal omlijst door multi-instrumentalist Joep Hullegie. Niets ligt vast en alles kan. De meest verrassende voorstelling van het jaar!

 • Ed Struijlaart

  Gitaarmannen 2: Clapton Unplugged
  za 21 okt ’23

  Als tiener raakte Ed zijn interesse voor de gitaar kwijt. Totdat er een plaat uitkwam die alles veranderde: ‘Eric Clapton - Unplugged’. Het werd de meest legendarische MTV Unplugged sessie ooit waarvan het live-album 26 miljoen keer is verkocht. Het was de zuurstof die Eds gitaarvlam nodig had. Samen met zijn geweldige liveband is het Eds missie om in het theater het spel van Clapton zo dicht mogelijk te benaderen. 

 • Piaf

  Je ne regrette rien
  za 28 okt ’23

  Na een leven vol drank, drugs en mannen overleed 60 jaar geleden één van Frankrijks grootste artiesten: Edith Piaf. Haar liedjes worden over de hele wereld nog steeds geluisterd en gezongen. Nummers als ‘Non, Je ne regrette rien’, ‘La Vie En Rose’ en ‘Milord’ zijn slechts een paar voorbeelden uit een indrukwekkend repertoire. Deze voorstelling gaat over haar leven én de dood. Aan de hand van verhalen en muziek herbeleefd Piaf verschillende belangrijke momenten uit haar leven. 

   

van 7