Andy & Melisa

Live on Tour (try-out)

Andy en Melisa, o.a. bekend van hun reallifesoap op RTL en SBS6, gaan het theater in en gaan hierbij een stukje verder dan ooit op TV te zien is geweest. Een avond vol kleedkamerhumor, sterke verhalen, baco’s, muziek en metamorfoses door Andy en Melisa.

Do
20 Sep
20:15
Overig

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Filmhuis

Nadat er maanden verstreken zijn in de moordzaak van haar dochter zonder de dader gevonden te hebben, maakt Mildred Hayes een gedurfde stap. Ze laat op drie billboards een controversiële boodschap maken gericht aan William Willoughby, de sheriff van de stad.

Vr
21 Sep
20:00
Film

The Party

Filmhuis

Janet heeft als politica promotie gemaakt. Het is niet niks om uitverkoren te worden tot minister van Groot-Brittanië en om dat te vieren nodigt ze samen met haar man Bill, wat vrienden uit thuis in Londen. De beoogde intieme viering verandert echter snel in een opeenstapeling van onthullingen en confrontaties..

Vr
28 Sep
20:00
Film

Jazzorchestra of the Concertgebouw & Fay Claassen

Dutch Songbook

Dutch Songbook is een muzikale ode aan het Nederlandse lied, door de beste big-bigband van Europa, i.s.m. de meest vooraanstaande jazz-zangeres van haar generatie: Fay Claassen! Samen spelen ze de fijnste songs uit de Nederlandse liedkunst, van o.a. Herman van Veen, Doe Maar, Ramses Shaffy en vele andere.

Za
29 Sep
20:15
Muziek

The Post

Friday Movie Night

Een meeslepend verhaal over de onwaarschijnlijke samenwerking tussen de eerste vrouwelijke uitgever van een grote Amerikaanse krant, Katherine Graham en hoofdredacteur Ben Bradlee van The Washington Post.

Vr
05 Okt
20:00
Film

Marc De Hond

Voortschrijnend Inzicht (try-out)

Het leven van Marc de Hond is één grote aaneenschakeling van verandering: van internetondernemer tot 3FM-dj en van voetbalkeeper tot rolstoelbasketballer bij Oranje. In zijn nieuwe theatervoorstelling ‘Voortschrijdend inzicht’ legt Marc uit hoe hij tegen wil en dank expert werd in omgaan met verandering.

Za
06 Okt
20:15
Cabaret

Kinder Theater Festival (2+)

Overal Theaterpret

Bij de start van het seizoen organiseert Veluvine alweer de derde editie van het leukste Kinder Theater Festival in de regio. Zingen en swingen, spelen of gewoon heerlijk genieten van alle theatervoorstellingen voor kinderen van alle leeftijden.

Za
06 Okt
09:30
Jeugd/familie

Leopold Witte en Geert Lageveen

237 redenen om door te gaan

Geert Lageveen en Leopold Witte (Orkater) hebben dringend behoefte de balans op te maken. Waar staan ze in hun leven? Hoe willen ze herinnerd worden? En welke plaatjes moeten er gedraaid worden op hun allerlaatste feestje? Om een antwoord te vinden op die vragen, leggen ze elkaar het vuur aan de schenen.

Do
11 Okt
20:15
Toneel

The Mountain Top

Een openhartige ontmoeting met Martin Luther King

The Mountaintop brengt een fantasierijke hervertelling van de laatste avond uit het leven Martin Luther King. Dit bekroonde toneelstuk van de jonge zwarte schrijfster Katori Hall belicht hoe we van gewone mensen heiligen maken, en hoe heiligen gewone mensen blijken - breekbaar, kwetsbaar, bereikbaar. 

Vr
12 Okt
20:15
Toneel

School Life

Filmhuis

'School Life' belicht een jaar in het leven van twee bevlogen leraren aan de enige kostschool in Ierland voor kinderen in de leeftijd van zeven tot twaalf jaar. Headfort School, gevestigd in een monumentaal gebouw op een idylische plek, is hun leven.

Vr
12 Okt
20:00
Film

De Kleine Zeemeermin de Musical (4+)

met Sita Vermeulen, Titus & Fien

Vaar mee op de swingende muziekgolven naar de kleurrijke onderwaterwereld in dit gloednieuwe, spetterende sprookje voor de hele familie! Duik in het verhaal van de Kleine Zeemeermin die verliefd wordt op de knappe mensenprins. Met Sita als de Kleine Zeemeermin en natuurlijk het hilarische duo Titus & Fien.

Za
13 Okt
14:30
Jeugd/familie

A United Kingdom

Filmhuis

In 1947 ontmoet Seretse Khama, de prins van Botswana, Ruth Williams, een Londense kantoorbediende. Bevrijd door de sociale veranderingen van vlak na de oorlog voelen ze zich direct tot elkaar aangetrokken. Het geplande huwelijk stoot op veel verzet; niet alleen van hun families.

Vr
19 Okt
20:00
Film

Happy End

Filmhuis

Anne Laurent staat aan het hoofd van een groot bouwbedrijf, dat ze overneemt van haar dementerende vader. De rijke familie Laurent woont in een landhuis in Calais waarbij de achtergrond van de Europese vluchtelingencrisis constant voelbaar is. De generatiekloof en spanningen zetten de verkrampte familiebanden op scherp.

Vr
26 Okt
20:00
Film

Herman in een bakje Geitenkwark

Verplicht Spelen

Je wist het misschien nog niet, maar Herman in een bakje Geitenkwark is een ervaring die je leven verandert: een podium gevuld met de eigenzinnige humor, unieke vorm van samenzang en absurde bedenksels van vier jongens, en, als belangrijkste van alles, met jouw fantasie. Want wat wil je nou eigenlijk?

Vr
26 Okt
20:15
Cabaret

Johan Derksen

Keeps The Blues Alive

Na de succesvolle theatershow ‘Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop’ komt de flamboyante tv-persoonlijkheid nu met een programma over zijn passie: de blues. Derksen heeft voor deze theatertour de beste Nederlandse blues vocalisten en -muzikanten gemobiliseerd.

Za
27 Okt
20:15
Muziek

Roué Verveer

Heppie de Peppie

Zijn zalen zitten vol, zijn big smile spat regelmatig van het tv-scherm en hij stond acht keer in een uitverkochte Ziggo Dome met Gabbers. De cabaretshow Heppie De Peppie is weer op-en-top Roué: een stortvloed aan hilariteit, scherpe grappen, slimme improvisaties en zelfspot!

Do
01 Nov
20:15
Cabaret

Manchester by the Sea

Friday Movie Night

'Manchester by the Sea' vertelt het verhaal van de familie Chandler, een arbeidersgezin uit Massachusetts. Nadat zijn oudere broer Joe plotseling komt te overlijden, krijgt Lee de voogdij over zijn 16-jarige neefje. Lee wordt herinnerd aan een tragisch verleden met zijn vrouw Randi.

Vr
02 Nov
20:00
Film

Bye, Bye Love

Celebration of the Everly Brothers

‘Bye Bye Love’ is een unieke theatershow waarin het vooral draait om de heerlijke en onvergetelijke muziek van de legendarische Everly Brothers. We nemen u mee op een mooie muzikale reis door het bewogen leven van deze wereldbefaamde broers Don & Phil Everly.

Wo
07 Nov
20:15
Muziek,
Te gast

Twente Plat

Lachen is gezond

Lachen is gezond zegt het spreekwoord en dat is een waarheid als een koe. Want al meer dan 40 jaar trekt Twente Plat blakend van energie langs de Oost- Nederlandse theaters. Een avond vol verrassende conferences en liedjes. Streekhumor op z`n allerbest. Mis het niet!

Vr
09 Nov
20:15
Overig

El Club

Filmhuis

Vier ex-dienaren van God wonen samen in een afgelegen huisje aan de Chileense kust. Allen zijn hierheen gestuurd om zich te reinigen van hun zonden uit het verleden. Ze leven volgens een strikt maar redelijk aangenaam regime. De komst van een vijfde man doorbreekt de broze stabiliteit van hun dagelijkse routine.

Vr
09 Nov
20:00
Film

Tim Kliphuis sextet

Randmeerconcert

Populaire muziek, gypsy jazz, folk music en klassieke muziek vinden elkaar in bijzondere improvisaties, uitgevoerd door het Sextet o.l.v. violist Tim Kliphuis. Met improvisaties van o.a. Bach’s Brandenburgse Concerten. Daarnaast speelt het gezelschap delen uit de productie ‘Reflecting the Seasons’.

Za
10 Nov
20:00
Klassiek,
Muziek

The Florida Project

Filmhuis

De 6-jarige Moonee woont met haar moeder in een motel bij Disney World Florida. De zomervakantie is begonnen en Moonee verkent samen met haar vriendjes het terrein en haalt kattenkwaad uit. Haar 22-jarige moeder doet haar best om voor haar te zorgen, maar wil ook gewoon wat lol kunnen beleven.

Vr
16 Nov
20:00
Film

De Fransse Eijkel

speelt De Fransse Eijkel speelt

Een cabaretperformance speciaal voor introverte twintigers, swingende gehandicapten, hondsbrutale dierenvrienden, intolerante hipsters, bronstige kleuters, artistieke vluchtelingen, punctuele bovenburen, zelfingenomen senioren, gebalanceerde zwaarlijvigen en iedereen die zich niet in deze opsomming herkent.

Vr
16 Nov
20:15
Cabaret

Mercury Rising

A tribute to Freddy Mercury & Queen

Een unieke tribute gebaseerd op het leven en succes van Freddie Mercury & Queen! De internationale productie ‘Mercury Rising’ voert u mee naar de hoogtijdagen van Freddie Mercury & Queen! Hun grootste hits “I Want To Break Free”, “Don’t Stop Me Now”, “Bohemian Rhapsody”, … zullen zeker niet ontbreken.

Za
17 Nov
20:15
Muziek

Louise Korthals

Alles is er

In Alles is er gaat Korthals de muzikale confrontatie aan met alles. Schuurt ze langs de rafelranden, schaduwkanten en zonovergoten momenten van mateloze levens en onbeperkte mogelijkheden. Waarom je hoofd boven water houden als je ook in bad kan liggen? Alles is er tenslotte. Of toch niet?

Do
22 Nov
20:15
Cabaret

Jackie

Filmhuis

In Jackie kruipt Oscarwinnares Natalie Portman in de huid van First Lady Jackie Kennedy. De film vertelt het verhaal van de moord op John F. Kennedy en de vier dagen van nationale rouw door de ogen van deze charismatische First Lady. Een periode waarin de hele wereld zijn blik richtte op de beroemde weduwe.

Vr
23 Nov
20:00
Film

Sinterklaasfeest (2+)

Oh... kom er eens kijken

Het is bijna 5 december; de verjaardag van Sinterklaas! Op woensdag 28 november komt Sint met al zijn Pieten naar ons theater met een ontzettend leuke voorstelling. Wat er precies gaat gebeuren is altijd een verrassing, een feestje wordt het zeker! Jij komt toch ook?

Wo
28 Nov
13:30
Jeugd/familie

Sinterklaasfeest (2+)

Oh... kom er eens kijken

Het is bijna 5 december; de verjaardag van Sinterklaas! Op woensdag 28 november komt Sint met al zijn Pieten naar ons theater met een ontzettend leuke voorstelling. Wat er precies gaat gebeuren is altijd een verrassing, een feestje wordt het zeker! Jij komt toch ook?

Wo
28 Nov
15:30
Jeugd/familie

Peter Heerschop

Minister van Enthousiasme (try-out)

In zijn functie als zelfbenoemd Minister van Enthousiasme reist Peter Heerschop een jaar door het land om mensen uit te leggen waarom ze toch echt vrolijker worden als ze gaan twijfelen aan alles wat ze zeker weten. Want dat weet hij zelf vrij zeker.

Do
29 Nov
20:15
Cabaret

De Wolf is terug (8+)

Harro van Lien

In de voorstelling 'De Wolf is terug' neemt Harro van Lien het publiek mee naar een bos vol keurige dieren. Plotseling verschijnt daar, rechtstreeks vanuit de bossen van Polen, een verdwaalde, onbeschaafde en hongerige wolf.

Vr
30 Nov
19:00
Jeugd/familie

Rhythm of The Dance Christmas Show

The National Dance Company of Ireland

Geniet van een ‘fantastisch spektakel’, tijdens een avond vol opzwepende dans en muziek, geheel in kerstsfeer! Laat u in vervoering brengen door de dansers en danseressen - voor een deel afkomstig uit de befaamde Riverdance-shows -, aangevuld met live musici en vocalisten.

Do
06 Dec
20:15
Dans

Purper

PURPER's Passie

In ‘PURPER’s Passie’ vraagt theatergroep Purper zich af waarom iedereen tegenwoordig een bucketlist moet hebben, zo krampachtig z’n droom achterna móet gaan, genieten als taak ziet en bijna dwangmatig op zoek is naar zijn ‘passie’. Hoog tijd dus om te bepalen waar het woord passie werkelijk voor staat.

Vr
07 Dec
20:15
Cabaret

Michiel Borstlap

Georg 'Exclusive'

Na een imposante internationale jazzcarrière slaat pianist en componist Michiel Borstlap definitief een nieuwe weg in: die van de minimal music. Met minder noten, maar met meer gevoel. En met een hoofdrol voor zijn eerste piano, ‘Georg’, een honderdjarig exemplaar waarmee hij ook op tournee gaat.

Za
15 Dec
20:15
Muziek

Pipo en de Piratenprinses (4+)

Pipo de Clown, Mammaloe, Klukkluk e.a.

Muziek, humor en avontuur ontmoeten elkaar in een waar theaterspektakel voor de hele familie! Dein mee op de vrolijke melodietjes en liedjes, bewonder de kleurrijke decors én beleef het spannende verhaal van ‘Pipo en de Piratenprinses’. Dag vogels, dag bloemen, dag kinderen… tot snel!

Za
29 Dec
14:30
Jeugd/familie

Cabaretpoel

Vier keer leuk!

Cabaretliefhebbers opgelet! Deze voorstelling mag u niet missen! Een avondje Cabaretpoel is een echte belevenis waar vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten spelen. Wie er spelen blijft meestal tot de avond zelf een verrassing.

Vr
11 Jan
20:15
Cabaret

Gelders Fanfare Orkest

Nieuwjaarsconcert

Het concert is inmiddels niet meer weg te denken uit het programma van Veluvine; hét nieuwjaarsconcert van het Gelders Fanfare Orkest. Ook tijdens dit Nieuwjaarsconcert zal de winnaar van de Jonge Solisten-auditie de kans krijgen om zich aan het publiek te presenteren.

Za
12 Jan
20:15
Klassiek,
Muziek

Wubbo's last words: Save the Earth

Jörgen Raymann, Bert Heerink e.a.

Beleef het leven en de dromen van één van Nederlands meest inspirerende persoonlijkheden; Wubbo Ockels. Met Jörgen Raymann in een show vol humor, een mega-groot videodecor, een 11 mans liveband en de geweldige zang van Bert Heerink (Vandenberg).

Vr
18 Jan
20:15
Muziek

Joris Linssen & Caramba

RAAK!

Raken en geraakt worden, daar draait alles om. En dat doen deze topmuzikanten vol overgave met hun opzwepende liedjes, prachtige ballades, ontroerende levensverhalen, gevoelige teksten en loepzuivere samenzang. Een theaterconcert vol interactie, energie en ontroering. Recht in het hart: RAAK!

Za
19 Jan
20:15
Muziek

Nashville Night

The road to Bluebird Café

De muzikanten van ‘Nashville Night’ zullen je het gevoel geven dat je jezelf op deze historische plek begeeft. Samen brengen zij een avond vol Country en Americana met de mooiste klassiekers, meerstemmig gezongen, ingetogen liedjes en stevige uptempo nummers.

Za
26 Jan
20:15
Muziek

Gedichtendag

Poëzieweek 2019

In het kader van de landelijke poëzieweek organiseert Stichting Muurgedichten Nunspeet, i.s.m. Bibliotheek Noordwest Veluwe en Boekhandel Osinga, een verrassende avond met gedichten en muziek. 

Do
31 Jan
09:30
Literair,
Overig

Jeans

Blame it on the Boogie

Jeans komt met een geheel nieuwe show die wederom garant zal staan voor een spetterend muzikaal feest en een lust voor het oog, voor jong & oud! Met een nieuwe cast en een live-band wordt u meegenomen op een swingende reis langs diverse muziekstijlen en grote hits.

Do
31 Jan
20:15
Dans,
Muziek

Anne-marie Jung

RAM

Een kleurrijke muzikale reis door de hoofden van heerlijke typetjes en ook stiekem door het hoofd van Anne-Marie Jung – je weet wel; die blonde met die rode lippen! Ze gaat rammen tot ze erbij neer valt!

Vr
01 Feb
20:15
Muziek

Check it ART

Danscompetitie Midden Nederland

Dé danscompetitie voor groepen, duo’s en solisten in de dansdisciplines: klassiek ballet (spitzen), jazz, modern, hiphop, streetdance, showdance, cheerdance en tap.

Za
02 Feb
12:00
Dans,
Te gast

Veldhuis & Kemper

Geloof ons nou maar

‘Geloof ons nou maar’ is zonder twijfel de meest persoonlijke voorstelling die Veldhuis & Kemper tot nu toe maakten. Confronterend, heel grappig en verrassend ontroerend… Geloof ons nou maar.

Vr
15 Feb
20:15
Cabaret

Rapalje

Still into Folk

Ook twintig jaar na het eerste album klinken klassiekers als Wat Zullen We Drinken, Raggle Taggle Gypsy en Whisky in the Jar nu nog net zo opzwepend als toen! Aangevuld met Ierse Danseressen, een vlammende doedelzak en een schat aan ervaring is Still into Folk een ware Keltische beleving!

Za
16 Feb
20:15
Muziek

Kruistocht in Spijkerbroek

Nat. Jeugd Musical Theater

Beleef het tijdloze avontuur van Kruistocht in Spijkerbroek als familiemusical! Naar het beroemde boek van Thea Beckman, voor iedereen vanaf 7 jaar. Gespeeld door het Nationaal Jeugd Musical Theater, bekend van Oorlogswinter en Peter Pan.

Vr
22 Feb
19:00
Jeugd/familie

Martijn & Stefan Blaak

Randmeerconcert

De gebroeders Blaak behoren tot de top van de pianoduo’s van hun generatie. Beiden zijn in 2003 cum laude afgestudeerd aan de Messiaen Academie en spelen regelmatig voor radio en televisie. De broers spelen de Canto Ostinato van Simeon ten Holt op twee vleugels.  

Za
23 Feb
20:00
Klassiek,
Muziek

Ernst, Bobbie en de Rest (4+)

Geklungel in de Jungle

Ernst en Bobbie moeten een zeldzaam dier terugbrengen naar zijn natuurlijke omgeving. Om deze opdracht tot een goed einde te brengen, besluiten ze af te reizen naar de jungle. Het zou een makkelijke klus moeten worden maar natuurlijk gaat er weer veel, heel veel mis.

Za
02 Mrt
16:00
Jeugd/familie

Ernst, Bobbie en de Rest (4+)

Geklungel in de Jungle

Ernst en Bobbie moeten een zeldzaam dier terugbrengen naar zijn natuurlijke omgeving. Om deze opdracht tot een goed einde te brengen, besluiten ze af te reizen naar de jungle. Het zou een makkelijke klus moeten worden maar natuurlijk gaat er weer veel, heel veel mis.

Za
02 Mrt
13:30
Jeugd/familie

Sara Kroos

Zonder verdoving

In 'Zonder verdoving' vertelt Sara op gedurfde en originele manier over haar eigen crisis, toen het leven haar rauw overviel. Wie ben je zonder al je zekerheden en verdovingen? Rauw. Onveilig. Maar wakker. Dat is Kroos. Zonder Verdoving gaat pijn doen, maar vooral van het lachen.

Do
07 Mrt
20:15
Cabaret

Tommy Wieringa

Literaire avond

Tommy Wieringa (1967) is onmogelijk nog weg te denken uit de Nederlandse literatuur. Zijn werk wordt wereldwijd vertaald en is meermalen genomineerd en bekroond. Naast romans publiceert hij essays, beschouwingen, columns en reisverhalen.

Do
14 Mrt
20:15
Literair

Speelman en Speelman

Met terugwerkende kracht

Daan en Joost Speelman komen met een nieuw programma boordevol liedjes waarin de absurde werkelijkheid wordt omgezet in stof voor de lach. De broers blijven elkaar uitdagen en zijn steeds op zoek naar mooie vormen om hun dagelijkse verwondering te verpakken.

Vr
15 Mrt
20:15
Muziek

Swan Lake

The Royal Moscow Ballet

The Royal Moscow Ballet brengt een inspirerende versie van Swan Lake, het Zwanenmeer. Swan Lake is gebaseerd op de magische en mystieke uitvoering van Tsjaikovski. Het is een onweerstaanbare combinatie van drama en tragedie afgezet tegen de strijd tussen goed en kwaad.

Za
16 Mrt
19:00
Dans

Inleiding bij Emma wil leven

Een inleiding laat je kijken met andere ogen en werpt een nieuwe blik op een productie.Bij een inleiding laten wij de experts aan het woord. Een regisseur, choreograag, speler of deskundige van buitenaf vertelt over de voorstelling, de achtergronden en het maakproces.

Vr
22 Mrt
19:30
Overig,
Toneel

Emma wil Leven

Lisse Knaapen

Actrice Lisse Knaapen stapt in de rol en het hoofd van Emma en vertolkt zo Emma’s twijfels, angsten en geestige observaties. We zien een jonge vrouw die verlangt naar controle maar daardoor die controle juist verliest. En dat terwijl Emma wil leven…

Vr
22 Mrt
20:15
Toneel

Dutch Eagles

Fly like an Eagle

Grote hits, minder bekende pareltjes en bijzondere verrassingen, met weergaloze precisie, exact klinkend zoals u gewend bent en springlevend gebracht. De Dutch Eagles slaan hun vleugels weer wat verder uit. Take a seat and come fly like an Eagle…

Za
23 Mrt
20:15
Muziek

Vuile Huichelaar

Morgen begint nu

Wat wíllen we nou eigenlijk?! Wat staat er op onze bucketlist?! De Mount Everest beklimmen? Parachute springen? Mediteren in India? Was het maar zo eenvoudig. Nee, we willen iets veel lastigers. We willen gezien worden. En dat gaat gebeuren met Vuile Huichelaar. Want morgen begint nu!

Do
28 Mrt
20:15
Muziek

Generations

Janke Dekker en Amy Egbers

“Help! Mijn moeder zingt musical”. “Help! Mijn dochter zingt opera”Janke Dekker zong jarenlang in de grote musicals. Haar dochter Amy Egbers is net afgestudeerd aan het Conservatorium; klassieke zang. Met muziek proberen zij de generatiekloof met humor en ontroering te overwinnen.

Vr
29 Mrt
20:15
Muziek

Laten we eerlijk zijn

Owen Schumacher, Beau Schneider, Hanneke Drenth

Drie stellen zijn buren in een gebouw waar van alles aan moet gebeuren. Groot onderhoud dus! Als ze besluiten eerlijk alles op tafel te gooien, blijkt al snel dat niet alleen het gebouw, maar ook hun eigen relaties een stevige opknapbeurt kunnen gebruiken.

Vr
05 Apr
20:15
Toneel

Edsilia Rombley

The Piano Ballads & More

Edsilia presenteert eigen nummers afgewisseld met geweldige covers die zij op sprankelende wijze weet om te toveren tot een eigen geluid. Haar persoonlijke anekdotes, gevoel voor humor en interactie met het publiek maken The Piano Ballads & More tot een intense show die ontroert en vermaakt.

Za
06 Apr
20:15
Muziek

Richard Groenendijk

Om alles!

We zien Richard van z’n scherpste, grappigste, persoonlijkste en meest adremme kant. Een aaneenschakeling van hilarische verhalen, opzienbarende ontboezemingen en niet te versmaden typeringen. Hij ontziet niets of niemand en zeker ook zichzelf niet.

Do
11 Apr
20:15
Cabaret

Abafazi

Helela Mama!

De tien power-vrouwen van Abafazi brengen een eerbetoon aan iconische zwarte vrouwen die een lans hebben gebroken voor de vrijheid. Ze nemen u mee op reis door de muziek en cultuur van Zuid-Afrika. Een Afrika-belevenis om nooit te vergeten!

Za
13 Apr
20:15
Dans,
Muziek

Angela Groothuizen

Lueke binge (try-out)

‘Ik gaa met je lueke binge’ staat er op de strippenkaart die Angela 15 jaar geleden op moederdag kreeg van haar dochters. In Lueke binge bepaalt Angela haar positie in deze steeds sneller draaiende wereld. Deze rasverteller grijpt je bij de kladden met een mooi verhaal en beeldschone liedjes.  

Vr
19 Apr
20:15
Muziek

Talent on the move

Codarts Rotterdam/Holland Dance Festival

Met trots laat Holland Dance Festival het Nederlandse publiek alweer voor de tiende keer kennismaken met de in Rotterdam klaargestoomde danstalenten. Ze zijn aanstekelijk, inspirerend en bezitten een ongekend energieniveau. Deze jubileumeditie sprankelt met hoogtepunten en nieuw werk.

Za
20 Apr
20:15
Dans

Nijntje op de fiets (2+)

Marianne van Houten

Nijntje is thuis en heeft zin om erop uit te gaan. Ze pakt haar fiets en gaat op pad, ze fietst langs het bos, de boerderij, de speeltuin en naar opa en oma Pluis. De voorstelling is geschikt voor de allerkleinsten: een mooie eerste kennismaking met theater.

Wo
01 Mei
14:30
Jeugd/familie

Tarzan (6+)

Ila van der Pouw

Meester-poppenspeelster Ila van der Pouw komt na het succes van de GVR opnieuw met een imponerende, tijdloze klassieker:Tarzan. Een voorstelling over wie je bent, waar je thuis hoort maar bovenal over de moed om voor jezelf te kiezen.

Vr
03 Mei
14:30
Jeugd/familie

Arie & Silvester

WIE?!

De mannen die jaren werden gevreesd door het gegoede cabaret zijn terug van weggeweest. Wie? Arie en Silvester! In deze ‘BEST OF’ show komen Arie en Silvester nog eenmaal naar het theater. Alle onvergetelijke acts worden afgestoft, voorzien van een nieuwe jas en keihard door je strot geduwd!

Do
09 Mei
20:15
Cabaret