nieuws

Nieuws do 23 jun ’22

Nieuwe duo-expositie te zien in Veluvine

De een is papierkunstenaar, de ander loopt al jaren met zijn fotocamera op zak. Vanaf 9 juli is er weer een gloednieuwe duo-expositie te zien in de Lentink De Jonge Zaal van Veluvine. “Het wordt een feest van vormen”, vertelt Elly Binkhorst (Werkgroep Beeldende kunst). De officiële opening van de nieuwe expositie vindt plaats op zaterdag 9 juli van 13:30 tot 15:00 uur (inloop vanaf 13:00 uur) en iedereen is welkom om te komen kijken.

lees verder
Nieuws di 17 mei ’22

Tien theaters starten gezamenlijk met kaartverkoop van het nieuwe theaterseizoen 

Een bijzondere aftrap van het nieuwe theaterseizoen: de tien theaters van Regio Zwolle starten zaterdag 21 mei gezamenlijk met de kaartverkoop voor het seizoen 2022/2023. Een unieke samenwerking die de komende jaren verder versterkt wordt. 

lees verder
Nieuws do 24 mrt ’22

Randmeerconcert Ekaterina Levental in Veluvine

Op zaterdag 23 april geniet je in Veluvine van randmeerconcert Ekaterina Levental - De Weg. In deze persoonlijke muziekvoorstelling neemt zangeres en harpiste Ekaterina Levental je mee op de weg die zij als tiener aflegde. De weg, die leidde van land naar land, toen zij en haar familie, vanwege het oplaaiend antisemitisme na het uiteenvallen van de Sovjet-Unie, niet in Oezbekistan konden blijven. 

lees verder
Nieuws do 3 mrt ’22

Nieuwe duo-expositie te zien in Veluvine

De een laat zich inspireren door religie, de ander door taal. Vanaf 17 maart is er weer een gloednieuwe duo-expositie te zien in de Lentink De Jonge Zaal van Veluvine. Tot en met eind april kunnen bezoekers genieten van kunst van Gonny Geurts uit Zeewolde en Relinde Kattenberg uit Harderwijk. De officiële opening vindt plaats op 19 maart van 15:30 tot 17:30 uur en is toegankelijk voor geïnteresseerden.

lees verder
Nieuws ma 28 feb ’22

Meet & Greet met Schakelaar en Den Toom

Altijd al eens vragen willen stellen aan beeldend kunstenaars? Kom dan vrijdagavond 4 maart naar de Lentink De Jonge Zaal in Veluvine om een aantal exposanten te ontmoeten van de huidige trio-expositie. Van 19:30 tot 21:30 uur staan de kunstenaars Cor den Toom en Ariënne Schakelaar klaar om al je vragen te beantwoorden en je meer te vertellen over hun werken.  

lees verder