nieuws

Nieuws wo 22 mei ’24

NIEUW: Kookschool Veluvine

Komend theaterseizoen zal Kookschool Veluvine worden geopend. Onze enthousiaste en zeer bekwame kok neemt u mee op wereldreis door verschillende buitenlandse keukens, inspireert u bij het maken van een traditioneel kerstdiner, leert u kooktechnieken en bovenal zal hij u laten proeven.

lees verder
Nieuws wo 22 mei ’24

Start kaartverkoop 2024-2025

Donderdag 23 mei start de reguliere kaartverkoop. Eerst genieten van een avond vol smakelijke en feestelijke verrassingen tijdens de previewavond. Daarna gaat de kaartverkoop los. Als nieuw team hebben wij voor de theaterliefhebbers een mooi, bijzonder en verrassend seizoen samengesteld. Omdat Veluvine volgend seizoen 15 jaar bestaat, staat het programma in het teken van feest. Dus laat je verrassen en vooral genieten!

lees verder
Nieuws di 4 jul ’23

Minouche van Kranen nieuwe directeur-bestuurder Veluvine

Minouche van Kranen uit Epe is vanaf 15 augustus de nieuwe directeur-bestuurder van sociaal-cultureel centrum Veluvine. Zij volgt interim directeur Koos Meijerink op als directeur-bestuurder van Veluvine.

lees verder
Nieuws vr 23 jun ’23

Eerste officiële werkbezoek burgemeester Blom

De nieuwe burgemeester van Nunspeet, mevrouw Blom, bracht 20 juni haar eerste werkbezoek aan Veluvine. Uit handen van interim directeur Koos Meijerink ontving zij de VeluVino. Daarna was er een rondleiding door het pand en presenteerden alle huurders van Veluvine zich aan het bezoek. Een warm welkom.

lees verder
Nieuws ma 8 mei ’23

start kaartverkoop 23-24

Zaterdag 20 mei om 10.00 uur start de online kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen. 

Van cabaret tot muziek, van toneel tot musical en jeugdvoorstellingen: voor alle theaterliefhebbers valt er weer veel te beleven in het nieuwe seizoen dat in september start. 

 

lees verder
van 4