organiseren | verhuur | zaalhuur | vergaderen

Vindt jouw volgende vergadering of evenement plaats in Veluvine? Vul het aanvraagformulier zo compleet mogelijk in. Dan organiseren we het graag voor je.

aanvraagformulier

Pak jouw 'podium' in Veluvine. We maken van elke gelegenheid een unieke beleving op onze prachtige locatie middenin de Veluwe. De prachtig theater- en vergaderzalen en andere ruimtes bieden volop mogelijkheden. Van 6 tot 600 personen. Veluvine heeft alles in huis voor elke vergadering, training, congres en cultureel  evenement. Alle moderne vergader- en theaterfaciliteiten zijn in huis om jouw activiteit mogelijk te maken. Ook livestreamen behoort tot de mogelijkheden en er is een klein buitentheater. Voor maatschappelijke & culturele instanties gelden gereduceerde tarieven. Vraag naar de mogelijkheden. 

Veluvine is centraal in Nederland gelegen, dus goed bereikbaar voor elke doelgroep, inclusief ruime (gratis) parkeergelegenheid. Natuurlijk verzorgen we ook (zakelijke) lunches, borrels en recepties.

Vul het aanvraagformulier bovenaan deze pagina in, mail ons, bel 0341 - 442000 of kom langs. Tijdens een kop koffie en een rondleiding bekijken we wat het beste past bij jouw bijeenkomst. We organiseren het voor je.

welkom in de foyer!
Onze centrale foyer, dé ontmoetingsplek in Veluvine, biedt talloze mogelijkheden. Zo is de foyer uitermate geschikt voor het organiseren van een beurs met ruimte voor kleine stands/tafelpresentaties of een informele receptie. Er is gratis WiFi dus het is ook een prima ruimte om te (net)werken.

zaalhuur

Kies de zaal die past bij jouw vergadering of evenement.

break-out zalen

Veluvine beschikt over prachtige vergaderzalen voor vergaderingen, lezingen, filmvertoningen, presentaties en cursussen. Variërend van 6 tot 65 personen. Ze kunnen tevens dienen ter uitbreiding van jouw bijeenkomst in de diverse ontvangstruimtes of theaterzalen. Alle zalen zijn voorzien van up to date presentatiefaciliteiten en te reserveren inclusief horeca- en vergaderarrangementen. 

Nestlézaal
De prachtige grote Nestlé theaterzaal met ruim 400 tribune-stoelen is bijzonder geschikt voor een presentatie, lezing of congres. Door de inschuifbare tribune, grote vlakke vloer/podium en de zaalverkleining met theatergordijnen, is de Nestlé theaterzaal zeer flexibel in te zetten. Van een intiem concert met 80 personen tot een feestelijke bijeenkomst met meer dan 600 personen, alles is mogelijk.
JumbozaalDe Jumbozaal is een kleine kopie van onze grote Nestlézaal. Een intiem vestzaktheater met 63 zitplaatsen. Het is een ideaal podium voor kleinere bijeenkomsten waarbij rechtstreeks contact belangrijk is zoals interne bedrijfsbijeenkomsten, lezingen en try-outs. Ook kinder- en filmvoorstellingen zijn helemaal thuis in deze zaal. De intieme sfeer en de kleinschaligheid van het theater staan garant voor een bijzondere ervaring.
livestreamen
Veluvine beschikt over alle faciliteiten en know how voor het livestreamen van online of hybride evenementen. Vanuit de ludieke theaterzaal van Veluvine maak je verbinding met het publiek ter plaatse, thuis of op het werk. Ook het maken van opnames is mogelijk. Voor maatschappelijke en culturele organisaties gelden gereduceerde tarieven.

alles over livestreamen

sportzalen en dansstudio

Veluvine beschikt over twee volledig ingerichte sportzalen met officiele afmetingen voor o.a zaalvoetbal, volleybal/basketbal inrichting, gymnastiektoestellen en nog veel meer. 

De dansstudio, die voor zowel ballet, streetdance, volksdansen, tai-chi, zumba, yoga en mindfullness wordt gebruikt is ca 9x6 meter en heeft aan de lange zijde een volledige spiegelwand. De spiegelwand kan middels een gordijn worden afgeschermd. En zijn er enkele (mobiele) barres voor balletlessen beschikbaar. 

Zowel de sportzalen als de dansstudio beschikken over eigen kleedkamers.

horeca

Veluvine zorgt bij de activiteiten natuurlijk ook voor de innerlijke mens. Van vergaderarrangementen tot aan de lunch, naborrel en buffetten. De banqueting verzorgen wij grotendeels zelf. Ons horecateam staat elke dag voor je klaar. Een complete beleving voor alle bezoekers in de zalen, de foyer, de bar en in 'de fabriek'. 

wat Veluvine uniek maakt voor elk evenement

  • ludieke locatie
  • centraal in Nederland, midden op de Veluwe
  • goed bereikbaar
  • groot parkeerterrein (gratis)
  • veel voorzieningen, ook voor minder validen
  • alle techniek in huis/professionale technici
  • online streaming mogelijkheden
  • catering op maat 
  • een dedicated team medewerkers