annuleren kaarten

Annuleren kan tot uiterlijk 1 week voor de voorstelling en alleen per mail naar receptie@veluvinenunspeet.nl (leidend is tijdstip ontvangst e-mail).  We kunnen jouw kaarten dan omzetten naar een voucher ter waarde van het aankoopbedrag min €2,50 annuleringskosten.  Wij betalen geen geld terug.

annuleer je tot 7 dagen voor de voorstelling?
Je ontvangt een voucher ter waarde van het aankoopbedrag minus €2,50 annuleringskosten per kaart. Dit tegoed is 5 jaar geldig vanaf uitgiftedatum en kan bij latere kaartaankopen bij Veluvine worden besteed, zowel aan de kassa als online. Administratie- en transactiekosten worden niet vergoed.

annuleer je binnen 7 dagen voor de voorstelling?
Je hebt dan geen recht op restitutie. 

tijdelijke maatregel voor annuleren vanwege coronageletateerde klachten
Heb je klachten die kunnen duiden op COVID-19 dan kun je tot 24 uur voor de voorstelling kaarten annuleren via receptie@veluvinenunspeet.nl (leidend is tijdstip ontvangst e-mail). Je ontvangt in dat geval een voucher met een tegoed ter waarde van het volledige aankoopbedrag. Lees meer over actuele coronamaatregelen...

annulering van de voorstelling
Indien een voorstelling wordt geannuleerd, bijvoorbeeld wegens ziekte van een artiest, wordt in de meeste gevallen een nieuwe datum vastgesteld. Je krijgt hierover per e-mail bericht. Je kaarten voor de geannuleerde voorstelling worden automatisch overgezet naar de nieuwe datum. Indien je niet in de gelegenheid bent de voorstelling om de nieuwe datum bij te wonen, kun je de kaarten annuleren. Hiervoor worden geen annuleringskosten berekend.

Als de voorstelling wordt afgelast, ontvang je een vouchertegoed ter waarde van het aankoopbedrag.

voucher
Binnen Veluvine wordt gebruik gemaakt van digitaal tegoed. Dit wordt gekoppeld aan de persoonsgegevens in ons kassasysteem en kan worden ingewisseld met een 16 cijferige vouchercode. De voucher is ook online te gebruiken. In 'mijn theater' op de website kun je jouw vouchertegoed inzien.