kaartverkoop

Kaartjes voor een bezoek aan het theater en filmhuis zijn online verkrijgbaar op deze website of tijdens openingstijden aan de kassa in Veluvine. Onze medewerkers helpen je graag.

online kaartverkoop
- 24 uur per dag, zelfs tot 1 uur voor aanvang van de voorstelling.
- Servicekosten € 0,50 per kaart.

theaterkassa
- Open op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur.
- Open vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling.
- Servicekosten € 0,50 per kaart.
- Telefonisch reserveren is niet mogelijk (m.u.v groepen / mindervaliden).
- Minder-validen kunnen voor reserveringen terecht bij de theaterkassa: 0341 - 442000.
- Je kunt toegangskaarten contant, met een Podium Cadeaukaart, een Veluvine voucher of per pin betalen.
 
Podium Cadeaukaart
Deze kaart is verkrijgbaar èn te verzilveren bij de theaterkassa van Veluvine. Wij accepteren geen betalingen met de Nationale Bioscoopbon en/of VVV bon.

leeftijd kindervoorstellingen
Houd rekening met de minimum leeftijd die bij de voorstellingen vermeld staat. Vaak doe je jongere (of oudere) kinderen geen plezier met een voorstelling die niet bij zijn of haar belevingswereld past. Kinderen onder de 6 jaar hebben geen toegang zonder begeleiding van een volwassene. Elke bezoeker heeft een kaartje nodig. Onafhankelijk van de leeftijd.

acties
Veluvine behoudt zich het recht voor om, o.a. in samenwerking met het theaterimpresariaat, 'last-minute' acties te houden. De eventuele prijsreductie geldt niet voor eerder gekochte toegangskaarten.

wat als de voorstelling is uitverkocht? Is er een wachtlijst?
Ja, er is een wachtlijst voor uitverkochte voorstellingen. Je kunt je per mail opgeven voor onze wachtlijst. Wanneer er plek vrijkomt, zullen wij je hier direct over informeren. 

moet ik mijn e-ticket printen?
Je kunt je e-tickets via 'mijn agenda' downloaden op je telefoon of uitprinten. De e-tickets kunnen zowel vanaf een mobiele telefoon als vanaf papier gescand worden bij betreden van onze theater-/filmzaal. 

ik heb geen e-tickets ontvangen, wat nu?
Wanneer je online kaarten bestelt, kun je deze terugvinden in 'mijn agenda' in je 'mijn theater-account'. Download je toegangskaarten op je telefoon of print ze uit. 

ik ben de kaarten kwijt
Ben je jouw kaarten onverhoopt kwijtgeraakt of kun je ze niet terugvinden in 'mijn agenda', neem dan contact met ons op.

annuleren tickets 
Bij verhindering is het tot 1 week voorafgaand aan de voorstelling mogelijk om gekochte kaarten aan de kassa te annuleren. Na je annulering ontvang je een online tegoed op je 'mijn theater-account' ter waarde van het aankoopbedrag minus €2,50 annuleringskosten per kaart. Dit tegoed is twee jaar geldig en kan bij latere aankopen bij Veluvine worden besteed, zowel aan de kassa als online. Administratie- en transactiekosten worden niet vergoed. Wij betalen in geen geval geld terug. Annuleren kan alleen per mail naar receptie@veluvinenunspeet.nl (leidend is tijdstip ontvangst e-mail). 

terug naar jouw bezoek