vriendenclub Veluvine

voor iedereen die cultuur een warm hart toedraagt

Veluvine is hét culturele centrum van Nunspeet met een Theater, Filmhuis, expositieruimtes en diverse vergader- en evenementenruimtes. Veluvine is een plek voor verbinding waar cultuur, onderwijs, evenementen, vergaderen, welzijn en sport samenkomt. Veluvine biedt een podium voor inspiratie, plezier, educatie, inspiratie en ontspanning. De verbinding start hier.

Elk jaar presenteert Veluvine een nieuw en divers cultureel programma vol cabaret, dans, muziek en toneel en kunst. Voor jong en oud. Hierbij spelen Vrienden een belangrijke rol. Zowel particuliere cultuurliefhebbers als bedrijven en organisaties die als sponsor hun naam aan Veluvine verbinden. Samen vormen ze de Vriendenclub van Veluvine. Kom jij er ook bij?

word nu onze Vriend

Draag als cultuurliefhebber Veluvine een warm hart toe en bouw mee aan ons aanbod. Je bent al Vriend van Veluvine vanaf een jaarlijkse bijdrage van € 25,00 p.p. Wil je meer bijdragen, geef het aan op het formulier. Onze dank is groot. 

Mail jouw ondertekende formulier naar receptie@veluvinenunspeet.nl of stuur per post naar Veluvine, F.A Molijnlaan 186, 8071 AK Nunspeet. 

download Vrienden aanmeld- / machtigingsformulier

steun Veluvine met een eenmalige donatie

verbind jouw organisatie als sponsor aan Veluvine

Jaarlijks ontvangt Veluvine circa 33.000 cultuurbezoekers. Met elk jaar 60 theatervoorstellingen, 55 filmvertoningen, 6 duo-exposities en vele (semi-)amateurvoorstellingen en evenementen is Veluvine hét culturele centrum van Nunspeet. Om hier als sponsor jouw naam aan te verbinden biedt vele voordelen. Hierbij staat de meerwaarde van de verbinding tussen de sponsor, Veluvine en het publiek centraal. We bekijken samen welke values ons verbinden en hoe we invulling geven aan die verbinding.

Het publiek weet ons in groten getale te vinden, Met jouw steun kunnen we samen nog meer cultuur (terug) geven aan ons geliefde publiek uit Nunspeet en omgeving. 

bekijk de sponsorpakketten voor bedrijven

Eens rustig verder praten? Neem contact met ons op via 0341 - 442000.

Voor Veluvine telt elke steun. Juist nu!

onze zakelijke Vrienden

Wij zijn trots en dankbaar dat we kunnen rekenen op de steun van deze sponsors: