Meebouwen aan ons aanbod?

Kom bij de Vriendenclub van Veluvine

Draag jij als cultuurliefhebber Veluvine een warm hart toe en wil je meebouwen aan ons aanbod? Word dan nu Vriend van Veluvine. Je krijgt er heel wat moois voor terug. 

Als Vriend profiteer je van de volgende voordelen:

  • Een week eerder reserveren voor start reguliere verkoop (max 4 kaarten per voorstelling)
  • Met korting naar de previewavond
  • Kosteloos omruilen theaterkaarten.
  • Leuke vriendenacties gedurende het seizoen.
  • Als eerste op de hoogte als er een nieuwe voorstelling in verkoop gaat
  • Heel veel dank en waardering!

Zo word je Vriend
Je bent al Vriend van Veluvine vanaf een jaarlijkse bijdrage van € 25,00 p.p. Wil je meer bijdragen, dat kan aan de hand van een extra donatie bij het (opnieuw) Vriend worden.  Onze dank is groot. 

Vriend kun je worden door te klikken op deze link. Het is geen voorstelling. Na betaling ontvang je een bevestiging.

 

verbind jouw organisatie als sponsor aan Veluvine

Jaarlijks ontvangt Veluvine circa 33.000 cultuurbezoekers. Met elk jaar minimaal 60 theatervoorstellingen, 55 filmvertoningen, 3 duo-exposities en vele (semi-)amateurvoorstellingen en evenementen is Veluvine hét culturele centrum van Nunspeet. Om hier als sponsor jouw naam aan te verbinden biedt vele voordelen. Hierbij staat de meerwaarde van de verbinding tussen de sponsor, Veluvine en het publiek centraal. We bekijken samen welke values ons verbinden en hoe we invulling geven aan die verbinding.

Het publiek weet ons in groten getale te vinden, Met jouw steun kunnen we samen nog meer cultuur (terug) geven aan ons geliefde publiek uit Nunspeet en omgeving. 

Graag maken wij een sponsorpakket op maat, zodat het hele personeel van ons mooie culturele aanbod kan genieten. Eens rustig verder praten? Neem contact met ons op via 0341 - 442000.

onze zakelijke Vrienden

Wij zijn trots en dankbaar dat we kunnen rekenen op de steun van deze sponsors:

Of steun ons met een eenmalige donatie