expositie

gratis exposities in Lentink De Jonge Zaal

Iedere twee maanden is er in Veluvine een nieuwe duo- of trio-expositie te bezichtigen van diverse kunstenaars uit Nunspeet en omstreken. Deze kunstenaars worden geselecteerd door de werkgroep Beeldende Kunst Veluvine. Alle exposities zijn gratis te bezoeken in de Lentink De Jonge Zaal tijdens de openingstijden* van Veluvine. Diverse werken zijn ook te koop. Hiervoor zijn speciale verkooplijsten en instructies beschikbaar die je terugvindt in de expositiezaal.

Annelies van Turnhout
september & oktober 2022
Joop Erbé
september & oktober 2022
Anneke Kelderman
november & december 2022
Carla Zeegers
november & december 2022
Hans Evers
januari & februari 2023
Jeannette Vermeulen
januari & februari 2023
Gonny de Bekker
maart & april 2023
Patricia Burgers
maart & april 2023
Julia Jiskoot
mei & juni 2023
Marloes Otten
mei & juni
Walda Mees
juli & augustus 2023
Arnold van Verseveld
juli & augustus 2023
Marjon Hoftijzer
juli & augustus 2023

exposeren in de gangen van Veluvine

Ben je (beginnend) kunstenaar en wil je ook graag exposeren in Veluvine? Meld je dan aan via onderstaande knop. Omschrijf in de aanmeldingsmail zo uitgebreid mogelijk wie je bent, welke kunstvorm je beoefent, wat je zou willen exposeren en wanneer je werk beschikbaar is voor expositie. De Werkgroep Beeldende Kunst Veluvine (WBK) verzamelt alle aanvragen en bekijkt of er mogelijkheden zijn voor het exposeren van jouw werk in Veluvine. We nemen in ieder geval contact met je op na je aanmelding.

meld me aan voor Werk aan de Wand

*Let op: je kunt de exposities in de Lentink De Jonge Zaal niet bezichtigen wanneer de zaal verhuurd is. Je kunt vooraf informeren of de zaal beschikbaar is via onze receptie: 0341 - 442000.