expositie

 

I.v.m. waterschade zijn er nu geen exposities (gepland)

 

gratis exposities in Lentink De Jonge Zaal

Iedere twee maanden is er in Veluvine een nieuwe duo- of trio-expositie te bezichtigen van diverse kunstenaars uit Nunspeet en omstreken. Deze kunstenaars worden geselecteerd door de werkgroep Beeldende Kunst Veluvine. Alle exposities zijn gratis te bezoeken in de Lentink De Jonge Zaal tijdens de openingstijden* van Veluvine. Diverse werken zijn ook te koop. Hiervoor zijn speciale verkooplijsten en instructies beschikbaar die je terugvindt in de expositiezaal.

Werk aan de Wand: exposeren in de gangen van Veluvine

Naast onze exposities in de Lentink de Jongezaal wil Veluvine ook podium geven aan beginnende kunstenaars. Kom je uit de gemeente Nunspeet of directe regio en wil je ook graag exposeren in Veluvine? Meld je dan aan via onderstaande knop. Omschrijf in de aanmelding zo uitgebreid mogelijk wie je bent, hoe je te bereiken bent, welke kunstvorm je beoefent en wat je zou willen exposeren.

Denk eraan: het werk moet aan de wand kunnen hangen. De Werkgroep Beeldende Kunst Veluvine (WBK) verzamelt alle aanvragen en bekijkt of er mogelijkheden zijn voor het exposeren van jouw werk in Veluvine. We nemen in ieder geval contact met je op na je aanmelding.

meld me aan voor Werk aan de Wand

*Let op: je kunt de exposities in de Lentink De Jonge Zaal niet bezichtigen wanneer de zaal verhuurd is. Je kunt vooraf informeren of de zaal beschikbaar is via onze receptie: 0341 - 442000.