slechthorend?
De Nestlézaal en de kleine zaal beschikken over een versterkingssysteem waarop je je digitale gehoorapparaat kunt aansluiten. Het bijbehorende apparaat kun je voorafgaand aan de voorstelling afhalen bij de kassa (borg € 20,00). Let op: het apparaat is alleen te gebruiken bij versterkte voorstellingen!
Graag een dag voor het bezoeken van de voorstelling doorgeven indien je gebruik wilt maken van een ringleiding.
  
mindervalide en toegankelijkheid
Veluvine is goed toegankelijk voor mindervaliden. Wil je een rolstoelplaats reserveren, neem dan contact op met de theaterkassa: 0341-442000. Begeleiders zijn uiteraard van harte welkom, mits zij in het bezit zijn van een geldig plaatsbewijs.
  
garderobe
Het gebruik van de garderobe is verplicht. Voor een bezoek aan de Theaterzaal en de Filmzaal dienen jassen, rugzakken, grote tassen en paraplu’s opgehangen te worden in de garderobe. Dit om te voorkomen dat je tijdens een bezoek andere gasten verwond of dat tijdens een ontruiming tassen e.d. de uitgangen versperren.

consumptie
Informatie over het wel/niet inbegrepen drankje vind je altijd op het toegangsbewijs. Het drankje wordt geserveerd in de pauze of na afloop.

aanvangstijden
De exacte aanvangstijd vind je op het toegangsbewijs. De zaal gaat ongeveer 15 minuten vóór aanvang van de voorstelling open. We vragen je ruim op tijd te komen. Als je te laat bent, kunnen we je in de meeste gevallen helaas niet meer in de zaal toelaten. 

Het is niet toegestaan om tijdens een voorstelling te fotograferen en video-en/of geluidsopnames te maken tenzij vooraf anders wordt aangegeven. Mobiele telefoons dienen tijdens een voorstelling volledig uit te staan.
 
nieuwsbrief
Op onze website vind je naast praktische informatie ook alle informatie over de geprogrammeerde voorstellingen en artiesten. Veluvine brengt regelmatig een digitale nieuwsbrief uit met de allerlaatste informatie over activiteiten en voorstellingen. Meld je aan voor de nieuwsbrief. Dan mis je niets.
 
algemene bezoekersvoorwaarden
Op al onze transacties zijn de algemene bezoekersvoorwaarden van de Vereniging van Schouwburg- en concertgebouwen Directies (VSCD) van toepassing. bezoekersvoorwaarden VSCD

tips?
Als je tips, opmerkingen of suggesties heeft over een voorstelling of over de dienstverlening van Veluvine dan horen wij dat graag! We doen er alles aan om jouw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.

disclaimer

terug naar jouw bezoek