Een warm welkom terug tijdens Previewavond

do 16 sep. ’21

De opening van het culturele seizoen in Veluvine is een feit. Tijdens de Previewavond op woensdag 15 september vonden ruim 100 theaterliefhebbers uit Nunspeet en omstreken hun weg terug naar ons theater.  De live optredens van cabaretier Emiel van der Logt, singer-songwriter Jordi Martin en performer Ernest Beuving in de huid van Leonard Cohen, werden enthousiast door het publiek ontvangen.

Host Willem Gunneman, theatermaker en woordkunstenaar, opende de avond met een hartverwarmend lied over vriendschap, onder begeleiding van pianist Menno Beijer. Hiermee was de toon gelijk gezet voor een avond boordevol interactie met het publiek, veel gelach en enthousiast applaus. “We zijn verheugd nu echt van start te kunnen gaan, na een moeizame tijd”, zei Hannelore Leusink (directeur,bestuurder) in haar welkomstwoord. De previews gaven het publiek een voorproefje van al het moois dat het nieuwe theaterseizoen te bieden heeft. “Het voelt zo goed om het publiek weer live in de ogen te kijken, te vermaken en vooral te raken met mijn optreden. Wat heb ik dat gemist”, aldus Ernest Beuving.  

veilig veluvine
Bij entree werd de QR-code van het coronatoegangsbewijs gescand waarna het publiek zich zoals voorheen vrij kon bewegen in de foyer en weer naast elkaar aan kon schuiven in de zaal. Al met al werden de formaliteiten voor lief genomen. “Even wennen en hopelijk een tijdelijke maatregel”, aldus een bezoeker. Eenmaal binnen heerste een ontspannen sfeer en kon het publiek onbezorgd samen genieten van een avondje uit. Daar waren we allemaal wel aan toe. 

Vrijdag 24 september staat de allereerste grote voorstelling gepland. Meesterverteller Fred Delfgaauw zal dan als eerste het podium in Veluvine betreden. Kaarten kunnen besteld worden via de nieuwe website veluvinenunspeet.nl of aan de theaterkassa.

Houd deze website in de gaten, want we maken hier gefaseerd nieuwe voorstellingen voor het tweede deel van het seizoen bekend.