Julia Jiskoot

beelden

over het werk van Julia Jiskoot

Julia Jiskoot is een beeldend kunstenaar uit Nunspeet met een grote passie voor kleur, vorm en materiaal. "Al meer dan 25 jaar maak ik kunstwerken voor particulieren en bedrijven. Mijn werk bestaat uit schilderijen, muurschilderingen, beelden en restauratieprojecten. Hierbij werk ik met diverse materialen van steen tot hout en van olieverf tot aquarel.

Kunst maken is een drijvende kracht in mijn leven. Alle ruis van het leven leidt vaak af, maar verstilt als ik beeldend bezig ben. Soms ingetogen,soms expressief. Ik hoop dat de degene die mijn beelden ziet de emotie kan voelen die ik er in gelegd heb.

Sinds september 2020 ben ik begonnen met Keramiek aan de Vrije Academie in Nunspeet. Bij deze expositie laat ik mijn werken van de afgelopen 3 jaar zien. Keramieke beelden gecombineerd met hout of steen. Erg leuk om te exposeren in mijn eigen woonplaats. "

duo-expositie
De expositie van Julia Jiskoot is te zien in Veluvine in mei & juni 2023. Het betreft een duo-expositie samen met kunstenaar Marloes Otten.