gratis theater voor kinderen

Update mei 2023: Het Veluvine Theater & Kids Fonds was vorig seizoen een groot succes. Dankzij Rotary Nunspeet gingen vele kinderen, uit gezinnen met een kleine beurs, gratis naar het theater. Er is in seizoen 23-24 nog een klein bedrag over en dat wordt nu ingezet voor de voorstelling 'Zin in Zappelin Live', de eerste kindervoorstelling van seizoen 23-24 op zaterdag 23 september. op=op

Bij Veluvine zijn familievoorstellingen vanaf 29 december 2022 gratis te bezoeken voor kinderen tot en met 14 jaar. Nu alles duurder is geworden willen we graag een positieve boodschap brengen en cultuur toegankelijk houden. De gratis kaarten worden betaald uit het Veluvine Theater & Kids Fonds met een startbedrag van Rotary Nunspeet. Bezoekers kunnen op een toegankelijke manier steun betuigen; door de theaterkaartjes wél te betalen of tegen een gereduceerd tarief af te nemen. Zo kunnen we dit initiatief samen mogelijk maken voor hen met een kleinere beurs.

Hoe reserveer je gratis kaarten?
Kies bij het reserveren van familievoorstellingen eerst het totaal aantal tickets (selecteer je plaatsen in de zaal). Verdeel dit aantal vervolgens over de verschillende soorten ticketprijzen (normaal tarief, kinderprijs of gratis). Mocht je in mindere mate geraakt worden en het bedrag voor de tickets kunnen missen? We vinden het geweldig als je dan kiest voor het betalen van de tickets, jouw bijdrage wordt 100% ingezet om kinderen blij te maken voor wie het theater minder vanzelfsprekend is.

Voorwaarden

  • De kinderkaarten kunnen gratis of tegen een gereduceerd besteld worden. Er geldt geen maximum, maar er moet wel minimaal 1 volwassene betalende begeleider mee.
  • Let op: reserveer wel altijd (gratis) tickets (en dus stoelen), zo voorkom je dat er geen plaats is in de zaal.
  • Het gratis tarief en het gereduceerde kindertarief is alleen geldig voor kinderen t/m 14 jaar. Volwassenen betalen het normale tarief. Tickets worden bij binnenkomst gecontroleerd.
  • De gratis tickets kunnen besteld worden voor alle familievoorstellingen vanaf 29 december 2022: de voorstellingen staan hieronder weergegeven. 

Dit initiatief ondersteunen?
We zijn op zoek naar ondersteuners die ons willen helpen om ook in de seizoenen die komen gaan gratis theater voor kinderen te kunnen aanbieden. Ben of ken jij iemand die ons wil helpen? Neem dan vooral contact op!

voor meer informatie lees ook ons nieuwsbericht over gratis theater voor kinderen.