Jacob Spoelstra & Noenkoe

Oudejaarsconference 2024
za 21 dec ’24 20:00
21 dec ’24
20:00
  • 21 dec ’24
    20:00
    Nestlézaal
  • Inclusief € 0,75 servicekosten

Na twee eerder succesvolle edities is het nu de derde keer dat Jacob Spoelstra zich waagt aan een oudejaarsconference. Dit keer met zijn dochter, Noenkoe, omdat zijn scherpe conference ook mooie liedjes verdienen van iemand die wel kan zingen.

Ze hebben allebei hun eigen kijk op het afgelopen jaar. Vader en dochter. Hij, de scherpe stand-up comedian, zij de liedjesmaker met een stem als een engeltje. Hij de boomer die de wereld ziet veranderen, zij het engeltje, die vindt dat de wereld niet snel genoeg verandert. Twee generaties met elk hun eigen kijk op het afgelopen jaar. De ene zo woke als een bos wortels, de ander ziet zijn stukje vlees heel langzaam verdwijnen.  

De boomer en het engeltje vertelt het verhaal van 2024 van 2 kanten: een zachte en een andere kant. Scherpe stand-up comedy omlijst met de liedjes die 2024 kleurden.

Biografie Jacob Spoelstra 

Jacob Spoelstra is één van de vaste comedians van het Comedy Café en lid van Knock Out Comedy Crew. Hij was al te horen op diverse radiostations zoals 3FM, Radio 2 en Radio Veronica en te zien met een special op Comedy Central en 101TV. Daarnaast trad hij op in theaters door heel Nederland en op grote festivals als Lowlands, Laughing Matters en jawel zelfs de EO Jongerendag (jawel!).

 

Biografie Noenkoe

Dit onontdekte pareltje van de Nederlandse Indie Pop zou het buitenechtelijke kind van Billie Eilish en Spinvis kunnen zijn. Maar dat is ze niet. Ze is Noenkoe. Ze is een, zoals ze zichzelf noemt, liedjesschrijfster, een singer-songwriter uit Dronten. Noenkoe is 18 jaar en schrijft Nederlandse Indie dat door het hart gaat. Haar ontnuchterende teksten gaan onder meer over angst en het genot van het hebben van droge sokken. Ondanks haar jonge leeftijd speelde ze al op het Bevrijdingsfestival Overijssel en verschillende poppodia zoals Hedon Zwolle. Ga haar ontdekken. Snel. Voordat anderen het doen.