Start kaartverkoop 2024-2025

wo 22 mei ’24

DONDERDAG 23 MEI START KAARTVERKOOP

 

Hiep, hiep hoera, Veluvine is jarig!

Dit jaar bestaat Veluvine 15 jaar en dat willen we heel graag met u samen vieren. Wij hangen de slingers op, koken regelmatig een feestelijke maaltijd, verzorgen met veel plezier iets lekkers bij de koffie maar bovenal willen we graag trakteren. We hebben met zorg een bijzonder programma voor u samengesteld met bekende en minder bekende artiesten, met vrolijke muziek en meezingavonden, we gaan koken op het toneel, verzorgen een prachtige dinershow en hopen op vele avonden lachen. Als extra cadeau hebben we een paar series voor u samengesteld om kennis te maken met nieuw talent waarbij u een mooie korting krijgt. Uiteraard is het mogelijk om na de voorstelling gezellig na te praten met een drankje en een feestelijke borrelplank. Of geniet u liever van het diner voordat de voorstelling begint? Ook dat verzorgen wij graag!

Nieuw dit jaar is onze Kookschool Veluvine. Er zullen verschillende cursussen en workshops worden gegeven om inspiratie op te doen over de gerechten uit diverse buitenlandse keukens of het bereiden van een feestelijk Kerstdiner. Voor kookclubs of vrijgezellenworkshops is het mogelijk om de keuken te huren en samen met onze enthousiaste kok een maaltijd te bereiden.

Mogen we u komend theaterseizoen begroeten voor een onvergetelijke avond uit om samen onze verjaardag te vieren?

Minouche van Kranen
namens Team Veluvine

----

Donderdag 23 mei start de reguliere kaartverkoop. Eerst genieten van een avond vol smakelijke en feestelijke verrassingen tijdens de previewavond. Daarna gaat de kaartverkoop los.

Blader door de nieuwe seizoensgids of scroll door de website en boek je favoriete artiesten.

Tip
Reserveer bij het boeken van je kaarten ook meteen een borrelarrangement, zo word je avond uit nóg leuker.