start kaartverkoop 23-24

ma 8 mei ’23

Zaterdag 20 mei om 10.00 uur kaartverkoop gestart voor het nieuwe theaterseizoen.

De online kaartverkoop voor het theaterseizoen 2023-2024 is zaterdag 20 mei 2023 om 10.00 uur gestart. Van cabaret tot muziek, van toneel tot musical en jeugdvoorstellingen: voor alle theaterliefhebbers valt er weer veel te beleven in het nieuwe seizoen dat in september start. En natuurlijk doen we ook weer mee aan het Nationaal Theaterweekend in januari 2024. Nu al te boeken als blind-date voorstelling voor slechts een tientje.

Dat wil je niet missen!
Lach mee met de beste cabaretiers, laat je ontroeren door de mooiste toneelstukken en geniet van de allermooiste muziek en meer. Als je nu boekt, weet je zeker dat je op de voor jou beste plekken in de zaal zit.

We zijn er trots op dat we weer een gevarieerd programma kunnen presenteren. Van bekende namen tot aanstormend talent: we hebben het allemaal in huis. Of je nu alleen gaat, met je partner, vrienden, of met het hele gezin, in Veluvine beleef je gegarandeerd onvergetelijke voorstellingen.

Previewavond
Vergeet niet je plek te reserveren voor de Previewavond op 20 september! Net als andere jaren, krijg je een avond lang te zien wat er te beleven valt in het nieuwe seizoen, inclusief live optredens. Elk jaar is dit weer een heerlijk opwarmertje. Een cadeautje van Veluvine voor ons fijne theaterpubliek. 

Tip
Reserveer bij het boeken van je kaarten ook meteen een borrelarrangement, zo word je avond uit nóg leuker.