Vacature Allround Hospitality Medewerker

Veluvine zoekt Allround Hospitality Medewerker (0,8-1,0 fte)

Beweeg jij je makkelijk onder mensen en maak je het ze graag naar de zin? Ben je stressbestendig en geef je gemakkelijk leiding? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en weet jij wat nodig is om horecaservice met optimale gastvrijheid te coördineren? En heb je affiniteit met theater en cultuur? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wie zijn wij?
Veluvine Nunspeet is het culturele centrum van Nunspeet en omstreken met o.a. een prachtig theater- film- en expositieprogramma. Daarnaast bieden we een scala aan ruimtes waar (sport)verenigingen en het bedrijfsleven graag gebruik van maken en bieden een laagdrempelig podiumfunctie voor amateurverenigingen en scholen. Met daarnaast diverse partners onder 1 dak, zoals de bibliotheek en Stichting Welzijn Nunspeet, is de veelzijdigheid wel compleet.
Veluvine is dé ontmoetingsplek van Nunspeet en omstreken.

Hier gaat het om:
In deze functie ben je (mede)verantwoordelijk voor de horeca binnen Veluvine en ben je eerste aanspreekpunt voor de horeca-collega’s, onze vrijwilligers, de artiesten én de klant tijdens verhuringen. We zoeken iemand die goed kan managen maar zelf ook als gastheer/gastvrouw meewerkt en zijn hand niet omdraait voor werkzaamheden in de keuken.

De collega die wij zoeken is een echte duizendpoot, creatief, enthousiast en veelzijdig. Je bent servicegericht en een echte gastheer/ gastvrouw die in staat is een goede sfeer te realiseren. Je bent een aanjager en kunt verbinding leggen tussen het theater, het amateurveld, de zakelijke markt en de horeca die daarbij past. Je bent (mede)verantwoordelijk voor alle activiteiten binnen de organisatie die te maken hebben met ons publiek.

Je denkt mee en werkt zelfstandig binnen het team van Veluvine. Je bent flexibel en vindt het niet erg om met regelmaat in avond- en weekenduren te werken. Je bent bij voorkeur woonachtig in de gemeente Nunspeet. Je kunt goed organiseren en communiceren, je bent ondernemend en hebt het vermogen om met kleine budgetten grootse dingen neer te zetten!  

Dit breng je mee:
Minimaal MBO niveau 4 werk- en denkniveau;
Certificaten voor Sociale Hygiëne, HACCP en BHV of de bereidheid om die op korte termijn te halen; Vaardigheid in het gebruik van MS-Office software, analytisch denkvermogen.
Minimaal 30 uur per week beschikbaar, tot fulltime 38 uur bespreekbaar.

Wij bieden jou:
Aanvangssalaris tussen € 2.333 en € 2.815 (functieschaal 6), met doorgroeimogelijkheden naar € 3.174 bruto per maand (schaal 7) op basis van 38 uur per week;
Tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar, met de mogelijkheid voor een verlenging voor een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
Volop mogelijkheden om flexibel te werken.

Direct solliciteren?
Fijn! Mail dan jouw motivatie en CV naar gdenblanken@veluvinenunspeet.nl onder vermelding van vacature Hospitality. Solliciteer z.s.m. maar uiterlijk 5 februari 2023.
Wil je graag eerst nog meer weten over de functie? Mail dan met Hannelore Leusink, directeur-bestuurder Veluvine via hleusink@veluvinenunspeet.nl. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Gilda den Blanken via het telefoonnummer 0341-442000.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld